När #Call of Duty: Advanced Warfare fick sitt zombietillskott bjöds Hollywood-kändisar in för att gestalta soldaterna. Traditionen lever vidare i höstens #Call of Duty: Black Ops 3 när Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough och Ron Pearlman smiskar odöd stjärt i tillägget som utspelar sig under 40-talet.

Förutom att mörda zombier blir det också bossfighter mot stöddiga monster. Och en och annan paus för att käka godis. Spana in materialet i trailern nedan.

jeff goldblum? har nog bara sett han i "flugan" 14/07 Det enda som skulle få mig att kunna köpa detta just nu är pga Ron Pearlman älskar han från Sons of Anarchy där han gjorde klart en bra jävla roll som Clay (no homo) 13/07 Personligen skulle jag ju påstå att zombieläget är en av sakerna med CoD som faktiskt känns fräscht varje iteration, single och multiplayer är det ju värre med 12/07 Enda skälet jag köper treyarchs cod version. Senaste multiplayer jag faktiskt tyckte om ifrån cod var mw3 12/07 Det här är enda anledningen till att jag fortfarande tänker köpa ett cod spel. Även om man har spelat så jävla mycket av detta i de tidigare cod spelen så är det fortfarande nice at dra ihop med ett gäng kompisar och köra ett par omgångar av detta. :) 12/07 åh kan knappt vänta. Jag hoppade över Advanced Warfare ångrar mitt köp än av Ghosts. Men alla treyarch spel förutom Cod3 har stått mig kära. Bo1 och Bo2 goda favoriter. la säkert 500+ timmar på BO2. 12/07 Hade passat bra ihop med ett nytt Call of Duty 2 :) 12/07 Detta enda som är Bra med call of duty enligt mig. Zombie Mode. Vartenda Call of duty är detsamma, man spenderar 4-5 timmar på det sen lirar man det aldrig igen. Köpte Call of Duty Advanced Warfare föratt jag la datorn på lagning, så jag har något att... 12/07 Ser ut som bioschock och the darkness fick en baby. Men jag längtar iaf, fast de inte verkar ha kommit på något eget än så länge. Allt är taget ifrån andra spel. 12/07 Ron Perlman = Köp 12/07
Skicka en rättelse