Under Comic Con-mässan i San Diego fick besökarna spana in en trailer för den kommande Warcraft-filmen. Tyvärr får vi hemma i stugorna vänta till november då filmklippet släpps ut till allmänheten. Men lite mer information har vi i alla fall fått om projektet.

Filmen är i princip klar och saknar bara en del visuella effekter. Anledningen till att premiären trots det dröjer till juni 2016 är för att den inte ska krocka med Star Wars. Detta och mycket mer får vi veta i en intervju med regissören Duncan Jones som går att läsa hos The Verge. Bland annat säger Jones att han gärna ser att filmen utvecklas till en trilogi. Han har jobbat med #Blizzards Chris Metzen och de båda har ideer för vad de skulle kunna fylla ytterligare två filmer med.

Två affischer för filmen, föreställande Lothar och Durotan, har också visats upp. Spana in dem här nedanför.

Är det Travis Fimmel på första bilden!? 18/07 ah right, var det inte Gul'dan eller Black Hand som beordrade att Durotan och hans familj skulle bli dödade för att dom inte ville dricka? och sen efter det så mördar Orgrim blackhand och tar kontrollen Så jäkla länge sen jag läste xD 14/07 Durotan dog någonstans mellan första och andra kriget. 14/07 Exakt. Pocahontas blev kär i en man med puckelrygg i Kina. Exakt samma sak. 14/07 Hade inte Durotan redan dött när kriget mellan människorna och orcerna startade?, eller är jag helt ute och cycklar 14/07 Det är inte färgerna som gör det dock, utan att rustningen inte skiner eller ens ser ut att vara gjord av metall. Utan ser mer ut att vara å hårdplast och gjord i någons garage typ... Ser förhoppningsvis bättre ut in-action (King Llanes rustning t.ex... 13/07 Skrevs det inte om att de skulle visa första trailern ??? Inte några affischer ? 13/07 Skulle älska en triologi, men jag har redan spelat warcraft 1, 2 och 3, så jag vet redan filmerna, om dom kommer följa loren. Som dom borde. 13/07 Tror att det kan bero på att det baseras på ett spel som har ganska starka färger i relation till andra fantasy-världar. Personligen hoppas jag att det där är Durotan innan han druckit demonblod. Annars betyder det att de mesat lite, och inte gjort orce... 13/07 Bara jag som tycker Lothars rustning ser lite för "plastig" ut? Jag menar den ser mer ut som något en cosplayare kan ha gjort än en faktisk rustning... 13/07
Skicka en rättelse