Efter ett betatest av Xbox One-remaken av #Gears of War kunde vi konstatera att den nya versionen är betydligt ljusare än originalet. Det handlade dock om en multiplayer-beta som inte skvallrade särskilt mycket om singleplayer-kampanjen – något som ett nytt filmklipp råder bot på.

Det är närmare bestämt en mellansekvens som fått ny skrud, och den skiljer sig en smula från scenen i originalspelet. Föredrar du nya varianten eller klassikern? Rikta ögonen nedåt för att ta reda på saken.

tar du så illa vid dig så du läse fel och allt och sedan kastar skit på admins? då borde du nog säga upp ditt internet abonemang istället och börja tänka över ditt liv. 08/08 Jag var lite väl blödig den dagen. Jag står för vad jag sa rent formellt, men jag kunde haft en bättre ton, det ber jag om ursäkt för. Internet är för nära tillhands ibland. 20/07 Lol , verkar som att nån kanske borde gå och lägga sig och hoppas på att vakna upp till en bättre dag imorgon ;) 13/07 Det här är bättre än vilket spel som helst. Tacka gud för fanboys som tappar fattningen utan nån egentligen anledning :) *poppar popcorn och njuter av spektaklet* Mer seriöst... om nu nån tycker FZ har skrivit fel i nyheten, upplys om vad som är fel ist... 13/07 "Värt att notera är att detta betecknas som en beta och bara visar upp flerspelarläget - hur spelet kommer att se ut i kampanjen vet vi inte ännu." Hade vi fel är vi de första att erkänna det. Kan heller inte se att vi påstår att vi har lirat betan -... 13/07 Jag har varken gnällt, lipat eller anmält något av det du skrivit. Du gör ett så bra jobb själv med att åka ut genom att du har ett jäkligt taskigt beteende, nej han var inte ens spydig det är bara du som tolkar det som så. Gå programet puls det kan du... 13/07 Kanske bara jag som är körk.. men är de "bara" Gears of War 1 i Ultimate Edition? 13/07 Gäsp... 12/07 Varför ska jag göra det? Det hade varit ett jävla helvetesarbete att få igång det. Nä, jag tror jag håller mig till att läsa om spelnyheter istället eftersom jag redan har andra mål. De länkar till en nyhet de skrivit själva där de inte vet vad de snack... 12/07 Ta det lugnt, du kan väl starta en egen spelsajt du då. 12/07
Skicka en rättelse