"Ge oss riktig gameplay" brukar gamers skrika så när #Blizzard Entertainment skulle börja bygga upp intresset för deras actionspel #Overwatch pumpade ut oredigerade matcher i ett rasande tempo. Problemet för många, inklusive redaktionen, var bara att det extremt höga tempot gjorde det svårt att se vad som faktiskt hände.

Som en riddare i röd Youtube-rustning kommer Pallytime, som #Heroes of the Storm-spelare säkert är bekanta med, och börjar dissekera de olika karaktärerna. Hans första video går igenom den blixtsnabba lurefaxen Tracer som kan teleportera sig och spola tillbaka tiden.

Okej, rörigt hade kanske varit ett bättre ordval. 14/07 Sist jag spelade ett Arena-typ spel så var det rätt basic, där karaktärerna inte skilde sig åt annat än till utseende, och den enda variationen emellan dem var vilket vapen man hade plockat upp och använde för stunden. Det här skiljer sig ju rejält mot... 14/07 Blizzards nya spel riktar sig mot en skara som inte vill ha motstånd eller utmaning. Men vetifan varför FZ skriver att det skulle vara rörigt. Men måste ju skriva om ett blizzard spel dagligen på den här sidan. . . 14/07 Precis, tempot är knappast högt, men eftersom alla vapen och abilities är så kraftfulla visuellt och skiljer sig från varandra blir det tämligen rörigt när man inte har koll på spelet och mekaniken. 13/07 Quake 1+Rocket launcher+ rocker jump höhöh 13/07 Är väl inte så mycket det "extremt höga tempot" som gör det svårt att se vad som faktiskt händer, utan snarare hur allt är en klusterfuck av effekter, special attacker och allmänt kaos. De kanske skulle börjat lite enklare som vanilla TF2, simpelt och... 13/07 Håller med, om något så känns det ju tvärtom, mer åt TF2. 13/07 CoD är mycket snabbare än detta till exempel. Det är ett av dom populäraste spelen genom alla tider. Därför jag blir så förvirrad. Nog för att CoD inte räknas som en arena-shooter, men ett exempel. 13/07 Dagens spelare är inte vana med Quake/Unreal Tournament. 13/07 Va? För högt tempo? Det här är det långsammaste arena-fpsen som kommer att finnas på marknaden.... Jag är extremt förvirrad. 13/07
Skicka en rättelse