Fans rasar över framerate-problem efter senaste pc-patchen till GTA V.

Framerate i trippel-A-titlar har varit ett flitigt diskuterat ämne i spelvärlden på senare år. Enligt flertalet spelare har #Rockstar med sin senaste #GTA V-uppdatering lyckats med det mindre smickrande konststycket att nedgradera spelupplevelsen. Det är Ill-Gotten Gains Part 2-patchen som enligt användare på såväl Reddit som Steam fått frameraten att dyka och spelet att hicka betänkligt.

Ha i åtanke att det inte är bekräftat hur utbredda problemen är. Rockstar skriver själva: "Vi har fått rapporter om lägre framerate i GTA V och GTA Online efter 1.28-uppdateringen på pc. Vi håller nu på att undersöka dessa."

Vi lär få anledning att återkomma i frågan när det står klart hur det hela ligger till. Under tiden kan du, om du har problem, trösta dig med att du i alla fall inte är ensam.

Bannade inte R allt o alla i början? Det vart ett jäkla hallå när SP moddar t.o.m räknades som fusk 14/07 Senaste patchen är en katastrof, och ett fruktansvärt lagg när man går till menyerna eller kartan, fy helvete Rockstar! 14/07 Köpte spelet för ca 2v sen till PC (körde igenom SP hos en polare) för att lira tillsammans med vänner online o har redan tröttnat hårdare på detta skit spel än va jag gjort på andra med betydligt sämre spelkänsla o Story på sådan kort tid. Rockstar til... 14/07 Skumt. Precis tvärt om för mig. eller ja. Jag hade inga direkta problem i Win7, men fick lite ökad prestanda iom win 8.1. 14/07 Det är inte det värsta, folk idag kallar det "mods", det är alltså inte fusk även ifall du kan använda modsen Online, så GTAV Online på PC har blivit ett spel där folk skräddarsyr sina egna kopior av spelet, allt ifrån att använda Godmode, spränga folk... 13/07 Till och från får olika "grupperingar" bråka med varann.. 13/07 Gta V flöt som best vid launch sen efter patchen några veckor senare hade jag mer framedrops. Är det ännu sämre nu? 13/07 laggar asbra nu efter senaste, jag är snart färdig med detta jävla skitspel, och alla hackers kan dom heller inte få bort bra att förstöra ett fint spel sådär... 13/07 Min FPS har droppat och de flyter på mycket sämre! Man kan inte gå in och köpa body armor får då droppar fpsn till 5 typ.... Har aldrig haft problem innan senaste patchen... 13/07 Helt sjukt om de förstör för moddarna pga av GTA Online. Inte många bryr sig om onlineläget så satsa bara på moddarna för helv***!!! 13/07
Skicka en rättelse