Allas vår Cirilla får en ny look. Men var är patch 1.7?

Mästerverket #The Witcher 3: Wild Hunt har efter sin release pimpats å det väldigaste med gratis dlc. Det har handlat om allt från nya uppdrag till läckra makeovers av gwent-kort. Eller så har Yennefer och Triss fått nya kläder. #CD Projekt gillar uppenbarligen att fräscha upp damernas garderober, för nu är det Ciris tur. Bilden ovan visar den alternativa looken du kan ge henne.

Ironiskt nog ställde CD Projekt in förra veckans dlc bara för att bereda plats åt "very large update"-patchen, som vi ännu inte sett röken av. Via Twitter låter studion hälsa:

Spar på det goda va ;) 15/07 Äh, du kan ju välja att ha olika utstyrsel per gång du spelar, å sån jävla skillnad gör inte 1.07. Det går utmärkt att spela som det är nu. 15/07 Förvisso, fast om jag klarar spelet nu kommer jag inte känna tillräckligt stort behov att komma tillbaka igen bara för att få se Ciri i en annan utstyrsel. Dessutom släpps det ju ett gäng uppdateringar (1.07 är en ganska viktig patch, t.ex.). 15/07 DLC är enbart kosmetika och något random gear eller sido quest. Här finns inget att vänta på, sätt fart! 15/07 Det går utmärkt att spela spelet ändå, kläderna t.ex. gör inte spelet bättre eller snyggare oftast. De olika uppdragen verkar vara inriktade på level 15-30 och många av de items som man fått har varit inriktade på låglevel eller skalar med nivån du äre... 15/07 Drog igenom mainstoryn idag, var så fast så orkade inte vänta på patchen, trots att man kan svära sig hes på hästjäveln 14/07 Jag har bara sniffat lite på Witcher 3, men har ändå lyckats avstå i väntan på att all DLC ska släppas för en komplett och total spelupplevelse. :) 14/07 Förmodligen vitt skilda personer som jobbar med patcharna och DLCt, så det kanske inte är så konstigt. Själv har jag inte hunnit sätta mig in i Witcher 3 då jag spenderat så jäkla mycket tid i Pillars of Eternity, men en vacker dag ska det nog bli av... 14/07 Ah, det har jag inte tänkt på överhuvudtaget. Nåja :) Man lär sig nåt nytt varje dag. 14/07 I alla versioner är det bara att bocka av i huvudmenyn under Downloadable Content, så man kan byta fram och tillbaka när man önskar. 14/07
Skicka en rättelse