Under #Sonys konferens på årets E3-mässa släppte Yu Suzuki bomben: #Shenmue 3 blir äntligen verklighet. Till sin hjälp tar han till Kickstarter där kampanjen just nu är inne på sina sista tre dygn. 4,9 miljoner dollar har hittills samlats in, vilket är en hyfsat god utgångspunkt för att kunna slå Kickstarter-rekord och smiska Bloodstained som fick ihop 5,5 miljoner dollar. Som bekant samlar kampanjerna in som mest pengar i början och slutet.

För att piska upp lite mer förväntningar inför den ack så åtråvärda tredje delen har Suzuki och gänget släppt en kort film från spelet där Ryo Hazuki och Shenhua tittar på eldflugor och poserar vid en sjö. Spana in den här nedanför.

FZ kommer djupdyka ner i Shenmue-sagan i helgen, med en artikel som berättar mer om de gamla Dreamcast-spelen och våra spekulationer inför framtiden. Håll ögonen öppna på sajten framöver!

Så du menar att atmosfären hade inte lidit i Firewatch som nån hade gett som exempel om spelet varit i 8bitar eller voxel grafik? Har inget emot att folk är hypade för den 3e delen, men att bara kasta ut spelet i den grafiska kvalitén borde sätta igång... 16/07 det var lite det som var min poäng, dom behöver ej göra det verklighetstroget men dom kan iaf lägga in lite mer tid i modeller ,ljus etc, till och med jag kan göra bättre 3d models. för ljust nu ser det verkligen ut som skit och det är svårt att komma... 16/07 Typiskt svenskar, stör sig på småsaker som grafik istället för att njuta av atmosfären! 16/07 Bäätre ett sent muu än ett hett luul 15/07 Visst grafik är inte allt. Men det är ändå 2015. Och tanken är väl att spelet beräknas 2016/17. I trailern ser allt ut som 98. Kan vara efter allt Ubisoft osv har gjort kanske de börjar med lägsta intrycket. Det är ju inga texturer, inga animeringar att... 15/07 Haha. Det ser faktiskt ut som det, eller Voodoo. AGP FTW 15/07 jag bryr mig inte om spelet har tecknad stuke som shenmu e har men det var otroligt dålig tecknat, menar om det ska vara sån grafik så måste det vara hög AA så det ej är hakiga kanter och ljussättning etc ska vara bra. Firewatch är grymt snyggt och det... 15/07 Zoom in and enhance on that butt 15/07 Det var inte mycket till trailer. Kan det vara när de gjorde Shenmue 3 för många år sen som de grävt fram och kört som en WiP? Annars måste jag säga det var lite vekt för att sälja in mig. Ser ut som ett techdemo för Geforce 1 15/07 Undra om varit i kontakt med JJ Abrams angående lens flaren... 15/07
Skicka en rättelse