King Leoric gillar att dränera fiender på hälsa och låsa in dem i fängelsehålor.

Många har längtat efter att den ikoniska Diablo-skurken The Skeleton King ska bli en "hjälte" i #Heroes of the Storm och snart är det dags. Därför kan Curse nu bjuda på en överblick över hans förmågor, varav några följer med honom ända in i döden. Och vidare.

Möjligheten att via den ena level 10-förmågan låsa in sina fiender i en trång fängelsehåla känns lite extra festlig. Särskilt när man kan dränera sina fiender på hälsa genom en av grundattackerna.

Bra nog heter han iaf Leoric, the Skeleton King. Istället för bara det sista. Sen vad Dota 2 spelare säger, bryr jag mig som HoTS spelare inte om, då folk skriker att den ena är en kopia av den andra åh så vidare bla bla. Så länge man själv vet sanninge... 16/07 Vilket inte har någonting med saken att göra :D Och inget som 99,9% av spelarna kommer bry sig om. 15/07 Får erkänna att jag antog där Fuzzion, men som du säger är Skeleton king jävligt generiskt. :) Är tyvärr inte så insatt i resten. Men jag tror inte dom hade bytt från bara för att vara snälla, om det ändå va så generiskt att det kan finnas två utan att... 15/07 Nej dom vart ej ute på djupt vatten pga det är för generiskt namn. dock bytte dom av ren skör vänlighet, dom hade kunnat behållt skeleton king. sen värt att notera är att skeleton king heter leoric, the skeleton king eller leoric the cursed one. Men ja... 15/07 Men det är Bizzards gubbe och Valve har ändrat namnet till wraith king, eftersom DOM va ute på djupt vatten med namnet Skeleton king. 15/07 Möjligen, men är det karaktären i Diablo 1 eller karaktären i DotA 2 som 95% av alla spelare kommer förknippa den med? Svaret är ganska enkelt. 15/07 Skriv gärna nyheter om nya gudar i Smite också. Ett moba som folk faktiskt spelar. 15/07 Valve bytade modell och namn på Skeleton King (heter Wraith King nu) för att undvika copyright issues med Blizz. Han hette t.o.m Leoric på gamla Dota1 tiden. 15/07 En riktig hjälte, amen. 15/07 Men den här är väl ändå direkt tagen från Diablo. Han har ju t om liknande skills i D3. Och finns väl även en Skeleton king i Diablo 1, är inte han orginalet isf 15/07
Skicka en rättelse