Förra veckan planerade #Codemasters att släppa demoversioner av #Race Driver: Grid till samtliga aktuella plattformar, men i sista stund hittades buggar i pc-upplagan varpå den sköts på framtiden. En fungerande version har nu tagits fram och den låter dig köra Mustang GT-R, Nissan S15 eller BMW 320si i tre områden: San Francisco, Yokohama eller Jarama.

Storleken ligger på knappa 900 megabyte och du slangar hem filen från vår filavdelning. Föredrar du konsolversionerna hittas dessa via Xbox Live respektive Playstation Store.

[fi=5957]

Lirade demot på 360 och det ser grymt ut, skön körkänsla också. Bryr mig inte om att installera det på PC eftersom jag lagt min ratt åt sidan. 30/05 Men störande! jag har installerat om det 3 gånger nu, men det fungerar fortfarande inte, startar om datorn också. Trycker på genvägen och målmappens exe fil, men de går inte igång ändå. visar inte att de går igång i aktivitetshanteraren. Har läst på for... 18/05 Hehe, kusinen satte 2.6 Miljoner på en drift-combo, fjärde gången han provade det dessutom :O Varför är inte jag så bra ? :( 18/05 Spelade det här på XBOX360 och det är garanterat de skönaste bilspelet sen... ja LFS. Fartkänslan var fenomenal. Grafiken var schysst som faen och ljudet fläskigt. Ska man lira mer sim-aktigt så ta LFS, men är det pur actionracing man e ute efter så tyc... 15/05 Någon som har problem med joystick?? Spelet hittar inte min handkontroll 14/05 Jag tycker att känslan när man kör från förarsätet är riktigt go ändå, schysst känsla av "impact" när man kör in i andra och kör av banan o så. Däremot är grafiken visserligen snygg, men krävde som vissa här tidigare nämnt lite tweaking (för att bli av... 13/05 Lite ovant i början men efter ett par varv så tyckte jag att allt funkade som det skall. Kanonkul. Till er som sitter på Xp64, för mig så stängde jag bara av ctfmon.exe (även 32bitars) under processer så startade spelet perfekt! 13/05 Hur kul som helst med G25 ratt ju!, klockrent! 13/05 Lite lätta bilar men ändå, extremt kul bilspel. Gillar skarpt att man kan drifta. 13/05 Jag tycker GRID verkar mycket lovande. f.ö släpptes Rallisport Challenge 2 till PC??? 13/05
Skicka en rättelse