MMO-spelet #Skyforge öppnade sina portar för alla som köpte founders packs redan förra veckan. Nu är det dags för alla som håller hårdare i kreditkorten att ge sig ut i spelet från teamet bakom Allods Online och Obsidian, då den öppna betan är här.

Skyforge är en blandning av science fiction och fantasy där spelarna ska bli så mäktiga gudar som möjligt, bland annat genom att samla följeslagare och spöa fiender. Free-to-play är modellen som gäller och enligt uppgift ska det inte bli några character wipes efter betaperioden – alla framsteg kommer hädanefter att sparas.

Klicka vidare till den officiella hemsidan för att registrera dig och tanka klienten.

Tack till Viking22, SwedishBoyI för detta #nyhetstips!
Blev långtråkigt i slutändan. Visst mekaniken var ny och fräsch.. Tills den visade sina brister. Som att någon kan rolla hela vägen till närmsta stad och mer eller mindre bli immun mot damage.. 27/07 Helt okej, som ströspel. Lätt att hoppa in och basha lite monster. Som ett arkadfighting/mmo. Kul som casual men allt för opolerat och slitsamt för att spela reguljärt :) 19/07 Får väl säga att det är ett jävla springande och ett jävla nötande. Får kramp i musfingret m.m. Hela "trainingen" känns oerhört onödig! Utöver det så är det välgjort och genomtänkt. Destiny-vibbar 18/07 Det är verkligen inget speciellt. Ändå har jag bränt igenom timmarna dessa två dagar, och jag vet inte ens varför. Kan det vara för att man fick ett par dagars premium, och jag vill "passa på" när man får bonus allt? Är jag så enkel lurad? En sak är säk... 18/07 Galet tråkigt.. 17/07 Det är långt ifrån en Tera klon. 17/07 Kul spel :) gillar prestige systemet ist för Levlar 17/07 Alla anti fusk program flaggar för malware när dom ej känner till programmet. Då anti fusk använder sig utav "virus" för ta fusk. men det är inget virus :) OT grymt roligt mmo, lite Path of exile möter tera online typ. Där är 12 jävla klasser redan helt... 17/07 Ganska kul men jag ogillar spel där man inte har så stor valmöjlighet. Talent trädet som man låser upp är till stor del förbestämt och man har bara vapen, ringar och amuletter. Resten är bara kosmetiskt och ska man ha något unikt så får man betala penga... 17/07 Troligtvis en false positive 17/07
Skicka en rättelse