Redan när Kickstartern för det efterlängtade #Shenmue 3 drog igång så misstänkte vi att spelet skulle slå rekord i insamlade pengar. Nu är kampanjen över och vi kan mycket riktigt konstatera att så blev fallet.

6,3 miljoner dollar slutade insamlingen på, tack vare 69 320 investeringssugna personer. Detta innebär alltså att Shenmue 3 är det spel som dragit in mest pengar på Kickstarter någonsin. Tidigare höll #Bloodstained rekordet med 5,5 miljoner dollar. På stegen för bonusmål lyckades de klättra ungefär halvvägs. Den sista punkten som nåddes är "battle system expanded, advanced free battle".

Shenmue 3 förväntas vara färdigt december 2017.

Grafikkåt som iaf jag var på den tiden ville jag alltid ha det mest teckniskt grafiskt imponerande. Dreamcast var va som gällde 1999 och shenmue va spelet man stirra på å trodde knappt sina ögon varje gång man starta det. 19/07 Varför är det "patetiskt" av Sony? Sony har endast gått in och sagt att om Yu Suzuki lyckas samla ihop $2 miljoner så finansierar de uppföljaren. De som längtat efter en uppföljare får den, de som inte är intresserade påverkas inte. Vad är problemet? 19/07 Ska väl inte vara så svårt att bara säga: "Nej, Sony är med och finansierar spelet, så det kommer inte till Xbox One" istället för att komma med undanflykter och bara göra Xbox ägarna som vill ha spelet irriterade. 18/07 Men kan man värkligen räkna in Sony´s del i det hela? känns som att de "köpte" spelet i samma anda de slängde pengar på projectet. 18/07 Räcker med att man TYCKTE OM spel runtom millenie-skiftet - spelet är ju känt även för oss som aldrig hade en chans att spela det. 18/07 Patetiskt Sony! Shenmue lever endast på nostalgi, fattar inte hur folk tänker när det gäller spel.. 18/07 Inte så himla svårt att förstå när Sony medfinansierar större delen av spelets budget.. 18/07 Spelade bara Shenmue 2 eftersom det kom till Xbox men QTE-sekvenserna var ju fantastiska eftersom de alla var unika. Speciellt de när flera personer försökte puckla på en, det kändes verkligen varje gång man missade och Ryu fick ta emot ett slag. Minns... 18/07 Mig fick dom då inga pengar av, drog tillbaka min pledge för PC-versionen (som jag valt i väntan på någon information om Xbox One-versionens vara/icke vara) ca 2 timmar innan tiden gick ut eftersom dom fortfarande inte gett någon förklaring om varför... 18/07 Det var väldigt före sin tid vilket gjorde att det var otroligt bra på den tiden. 18/07
Skicka en rättelse