I november är det som bekant dags att ge sig ut på nya äventyr i lönnmördarserien Assassin's Creed. #Syndicate heter årets variant som tar oss till London där vi bland annat kan slåss ovanpå tåg och köra droskor.

Ett överflöd av lönnmord lär det också bli, samt slagsmål, parkour-studsande och utforskande. Ett timslångt smakprov får vi i filmklippet nedan där Youtube-gänget Yogscast testar spelet.

No shit att de har använt greenscreen... 1. vad trodde du liksom? 2. vad tusan är problemet med att de har använt det? 22/07 Fan vad folk är butthurt. Jäfla kärringar folk är. Sluta klaga och låt de som gillar serien köpa spelen, så kan ni gå tillbaka till ert CoD istället. Tack <3 22/07 jäfla särringar, vad det ska klagas på allt då. om nått ska klagas på är ju när hon som lirar och kommenterar skrattar ur näsan. väldigt störande. 19/07 haha åh vad det går utför med Creed spelen. Men "gamers" köper det med hull och hår. Fast undrar hur många som köper casual spel som lirar igenom dem. Yes, men jag måste säga uppföljaren de släppte till Black Flag, Rouge eller vad det heter som kom på... 19/07 Mjölka, mjölka, mjölka.. Näefyfarao vad trött jag är på just AssCreed-spelen. Det känns som att de kommit så långt de kan nu med den spelserien. 19/07 Håller med om kontrollerna i Witcher 3 faktiskt 19/07 Videon ser helt keck ut med hennes hår, det är typ greenscreenat.... 19/07 Synd bara att Witcher 3 har så usla kontroller, gav upp efter en timme för det var så himla otajt (let the hate begin) Håller för övrigt med om att det ser mycket sämre ut än Unity. Slagsmålen är skrattretande :( 19/07 Jag har spelat AC Unity rätt mycket sedan det kom, eller några månader efter släppet, och det här spelet ser inte tilltalande ut, animationerna ser stelare ut än Unity och rida runt med häst är inget nytt, lipsynkandet och fight mekaniken ser också sämr... 19/07 CTRL-C CTRL-V 19/07
Skicka en rättelse