Nozdormu är kanske inte det mesta användbara kortet i #Hearthstone: Heroes of Warcraft, men med en mekanik som kräver att spelarna utför sina drag på blott 15 sekunder så står draken för ett udda och ganska roligt tillskott i spelet. Förutsatt att besten inte missbrukas.

Kortet har präglats av olika buggar enda sedan betaperioden, och tillsammans med andra kort kan det vara rent spelförstörande. En kombination tillsammans med kortet Youthful Brewmaster är särskilt bekymmersam. Eftersom kortet har så lång animationstid läcker tiden över i motståndarens drag, vilket innebär att han eller hon inte kan spela några kort och därmed förlorar matchen sakta men säkert.

Det är ett problem som har varit känt sedan tidigare, men på senare tid verkar exploiten ha ökat i populäritet, bland annat genom publicerade kortlekar på nätet, till exempel Drunken Dragon - Nozdormu Brewmaster combo via Hearthpwn. Med andra ord kan det vara hög tid för #Blizzard att laga kortet.

Spana in klippet nedan för att se hur manövern fungerar.

Typiskt blizzard att ta evigheter på sig att fixa buggar. 20/07 Jag skulle vilja säga att just Blizzard haft ett av de mest kontroversiella fallen vad gäller just exploits. För visst minns många av oss när Ensidia blev bannade för exploiten när de downade Lich King! 19/07 Det kommer dem inte göra. De har redan sagt sedan länge att de ser den här typen av exploits som deras eget fel, att utnyttja "felen" i spelet som spelare inte är något de kommer straffa oss för, utan snarare vill dem bara fixa det så smidigt som möjlig... 19/07 En fuskare vet när han fuskar, och så var det med det. Hoppas Blizzard bannar skiten ur dem. 19/07 Jag pratade inte om kraftfulla kortkombinationer, utan snarare något som är mer likt det här. Jag minns inte exakt vad det var som gjordes, men det hade att göra med nån combo av kort och sen avsluta med hunterns Tracking, så gjorde det något liknande... 19/07 Fast att man kunnat spela väl kraftfulla kortkombinationer är ju en sak, då är det mer en balansfråga i spelet. Nu är det ju mer av en glitch att motståndarens tid påbörjas innan ens egna animationer avslutats (vilket visst bara händer i kombination med... 19/07 Men tidigare fall av liknande situationer har Blizzard *inte* straffat människor, utan snarare sagt att det är deras fel som låtit spelet användas på det sättet till att börja med. Är ganska säker på att det är samma sak här. Det i sig själv gör det min... 19/07 Om man vet om att den finns och vad som händer när man gör det och gör det upprepade gånger så utnyttjar man ju uppenbarligen buggen. Därmed borde man straffas :) 19/07 Flavor-text på Nozdormu: Time to write a flavor-text 19/07 Your time is never. 19/07
Skicka en rättelse