Imorgon ska #Blizzard avslöja mer om det nya #Hearthstone: Heroes of Warcraft-materialet som vi ännu inte vet något om (men som enligt ledtrådar kan handla om Argent Tournament). Fram tills dess kan man roa sig med att grinda på laddern, spela i arenan eller ägna sig åt det nya spelläget Tavern Brawl. Eller bygga hela spelbrädet i Lego.

Det är precis vad Youtube-användaren LEGOParadise har gjort. Den detaljerade kreationen ser ni i klippet nedanför, där det finns både kort, manakristaller och byggnader från Pandaria-brädet.

Utannonseringen av det nya materialet sker imorgon. Det går att följa alltihop via spelets officiella Twitch-kanal. Sändningen drar igång klockan 23.30 svensk tid.

Ok, du tycker inte att hans Legobygge var imponerande, jag tycker att det var det, speciellt med de få bitar han använde. Jag går vidare nu. 22/07 Det var heller inte så att hans Lego-bygge var imponerande. Perspektivet finns i att jämföra med andra Lego-byggen man sett...och då är detta verkligen inget som lyfter ögonbrynen. 22/07 Såklart inte, som med allt annat...det handlar om perspektiv. Det var ju inte så att killen botade cancer eller koloniserade Mars direkt, men ifall man ska mäta relevans mot sådant så är ju allt så obetydligt att man aldrig mer behöver gå upp ur sängen. 22/07 Gått en hel dag utan blizzard relaterade "nyheter". 22/07 Att komma på en lattjo grej att bygga med Lego är inte per automatik imponerande. 22/07 Det första klippet var ju inte spelrelaterat alls, men det andra var lite kul, tack för länken. Det som gör det imponerande i mina ögon är hur mycket killen fått med på så liten yta. Jämför med pixlar...det gäller att du använder de få du har till att... 21/07 Coolt bygge :) Du hade naturligtvis gjort ett bättre jobb själv ifall du var kreativ, och kom på iden till att börja med. 21/07 Nu är ju detta relaterat till annan information som skrivs, exempelvis annonseringen av det nya HS-materialet och vart man kan följa det. Är väl en kul touch på en artikel, inte sant? 21/07 Håller med dmn, detta var inte ens i närheten av imponerande. Men vid nyhetstorka får det väl duga. https://www.youtube.com/watch?v=Iw2MSCotB0I https://www.youtube.com/watch?v=YipUNKP3X4w 21/07 Imponerande? Var då? 21/07
Skicka en rättelse