Nästa år släpps det dystopiska #Deus Ex: Mankind Divided lös på allmänheten, men det blir utan multiplayer. Detta framgår i en intervju med director Patrick Fortier från senaste numret av Official Xbox Magazine.

– Jag tror inte det är något som kan stödjas ordentligt genom en tredjepartsutvecklare utanför kontoret. Det måste vara rätt från dag ett om man försöker göra det. Man måste ha rätt idé och rätt utförande, berättar han.

Om de ska föra in multiplayer i något framtida Deus Ex-spel måste det finnas grund för det i storyn. Han tror också att om de väljer att gå den vägen så skulle det bli i ett spel där just multiplayer är själva grundstommen.

Vi håller tummarna för ett framtida Deus Ex-mmo. Eller online-shooter. Eller free-to-play-moba till mobiltelefoner!

Via Gamesradar.

Underbart, mer sånt! Ska de tvunget slänga in multiplayer så får de gärna snegla på Splinter Cell-spelen. 23/07 Åh nej jag blir så "ledsen" när jag hör det. 22/07 Bra! Vill man spela multiplayer så spelar man annat. 21/07 tycker det är bra, precis som Witcher spelen inte heller hade passat med multi så jag tycker det är bra, allt måste inte vara med multi idag det är för mycket måste ju finnas lite solo spel också för fasen :) 21/07 Skönt att höra att dom inte slänger in multi bara för att. Ser genast om möjligt mer fram emot mankind divided! 21/07 Att få mer content att äta upp är aldrig dåligt, men det är skönt att de har prioteringsförmågor som fortfarande fungerar. Faktum är att det är helt meningslöst att slänga in multiplayer i såna här spel, förrutom kanske något co-op läge. Men multiplayer... 21/07 Jag håller tummarna för att man fortsätter hålla serien som en utmärkt singleplayerupplevelse. :) 21/07 Deus Ex fick en multiplayerdel i en patch för bra många herrans år sedan. Multiplayer-delen i det spelet har väldigt stor potential, då man har samma fördelar som i singleplayer-delen. Dock endast team deathmatch och vanlig deathmatch, men vad gör det... 21/07 Nej. Jag skulle hemskt gärna se ett sandbox multiplayer PC spel i cyberpunk miljö, med djupa rpg element och valmöjligheter. Men då skulle jag vilja att det är en helt unik titel, så utvecklarna är fria skapa det spel de vill göra. Istället för att hopp... 21/07 JAAaa! Tack för det, tänk om EA kunde ta efter detta.. 21/07
Skicka en rättelse