Rockstar säger att vi kan andas ut, för nu har de fixat sin senaste patch med en patch.

Ni vet den där jobbiga känslan när man släpper en patch som försämrar spelet? Nu har #Rockstar skakat av sig den. En sprillans ny patch ska råda bot på framerateproblemen som uppstod när den förra släpptes, förkunnar utvecklaren.

Rockstar passar också på att påminna oss om situationen med GTA V och moddar. Efter förra patchen, 1.28, sa en del spelare att den nya versionen gjorde att spelet flöt sämre med moddar till storyläget. Vissa moddar verkar inte fungera över huvud taget.

– Den förra uppdateringen till GTA V på pc hade den oönskade effekten att göra vissa solospelarmoddar ospelbara. Detta var inte avsiktligt. Vårt fokus ligger på att skydda GTA Online mot moddar som kan ge spelare ett orättvist övertag, som stör gameplayet eller orsakar griefing, menar studion och tillägger att moddar till storyläget inte stöds av teamet och att vi därför kör dem på egen risk.

Laggar fortfarande 23/07 Fortfarande helt sönderhackat på PC i freeroam. Hackers som med ett knapptryck hoppar mellan alla spelare på servern skjuter dig och alla andra med pengasäckar så DU får DITT konto och spel bannat för att Rockstar då tror att DU hackar. Bilar som du köp... 22/07 Nu vet jag var hela problemet var för mig efter patchen. Tydligen så kan man inte köra på "fri FPS" längre, utan jag märkte att när FPSn går upp och ner normalt sätt, så stuttrade det istället, jag lockade skiten på 60, och nu flyter spelet som vanligt... 22/07 Den här patchen gjorde en enorm skillnad på FPS/micro stuttering. Bra jobbat! 22/07 ... eller så har dessa idioter till "moddare" drivit bort alla sunda spelare i sin eviga jakt efter nästa "l0lz" och "wtfpwnz0r". 22/07 Massor av hackers? Finns inte en enda hacker i GTA Online, massa folk med mods finns det dock, för det är ju så det heter idag, mods, mods är ju inte fusk eller hur (ironi), även om du kan teleportera dig eller göra dig odödlig, ta bara en titt borta... 21/07 Skyddet av onlineläget verkar inte fungera, enligt vad jag läst finns det massor av hackers. Bästa är att stänga av dem från spelet och banna konton istället för att försöka stoppa det med skydd som oftast inte fungerar. 21/07 Försent, har redan avinstallerat skiten. Tänker inte lägga ett halvt dygn på att tanka ner det igen för att pröva. 21/07 Fixade helt gjorde den inte, dock verkligen inte lika illa som innan. Värre än före Part I, bättre än efter Part II 21/07
Skicka en rättelse