För en tid sedan kunde vi spana in när #World of Warcraft-zonen Elwynn Forest hamnade i Unreal 4-motorn. Youtubaren Daniel Luchau är nu tillbaka med ytterligare ett klipp som för ett klassiskt område in i den moderna spelmotorn.

Även denna gång är det alliance-territorium som vi får betrakta, då det är banditnästet Westfall som fått ett ansiktslyft. En klar förbättring jämfört med originalet, och vi gillar särskilt hur träden vajar i vinden.

Ja herregud... en gnome magiker var det i öppna betan, jag tyckte spelet var helt magiskt när man gick i Dun Morogh och senare i Loch Modan. Den känslan får jag _aldrig_ tillbaka, lite som någon som provar meth första gången... de strävar ju alltid efte... 23/07 Träden "svajar"? Jo jag tackar hehe. Ser ju ut som om det är jordbävning. =D 23/07 åh musiken nostalgi. man minns när man klev in i dessa nybörjar områden som nybörjare i Wow. inte många timmar efter man hade hämtat spelet på natten i lokala spelaffären ;) 22/07 De borde göra Ashenvale, skulle ju kunna bli riktigt fint. Westfall, ser ju typ likadant ut som innan. 22/07 Tacka gud att din oerhört tråkiga attityd inte har makt över vad som publiceras på den här sidan. Jag hade nog lämnat Fz för all evighet om du vore den som hade kontroll. Du hade drivit den här sidan in i glömskan och utplåning, eftersom du vet uppenbar... 22/07 https://www.youtube.com/embed/FRxnKYy62KE Kan väl kallas "early build"? 22/07 Även om det är early build så var det fattigt. Skulle kunna rita i paint och kalla det early build. Näe det är ju ändå UE4 vi snackar om här. Ser mest ut som han har copy/paste gjort allt från UE egna bibliotek. 22/07 Den är ju inte ens färdig. Var I alpha som de sa i videon. 22/07 STOP LIKING WHAT I DON'T LIKE! 22/07 Jag tycker faktiskt att det förstör spelet! Jag har svårt att spela nya och "bättre" spel än wow, just pga av att det är för fin grafik, jag tycker inte om den utan jag har fastnat i wow och möjligtvis grafiken i Wildstar. 22/07
Skicka en rättelse