Quakecon 2015 är i full gång och förutom utannonseringen av Fallout-samlingen Fallout Anthology nås vi av nyheter kring nya #Doom. De som är på plats i Dallas, Texas kommer få uppleva debuten för spelets multiplayer i en pre-alpha-variant.

Vi som inte direkt kan ta cykeln över till The Lone Star State är dock inte helt körda. De som förbokade #Wolfenstein: The New Order är garanterade en plats i betan som äger rum någon gång strax innan spelet lanseras våren 2016. Några lyckliga spelare ur denna grupp kommer även att plockas ut för att delta i alphan som drar igång "de kommande månaderna". Läs mer i Bethesda-bloggen och följ instruktionerna där för att se till att du har rätt behörighet.

Tack till magma för detta #nyhetstips!
Tycker att det dom visat ser skit ut. Finns ju nästan inge gore alls från vad dom visat varför vill man då spela ett spel som går ut på att döda saker? 25/07 Jo, ogillade det i Brutal Doom också, samt att man måste ladda om sina vapen också, känns helt fel i ett klassiskt Doom spel. 25/07 Håller med 100%. Jag hoppas man kan slå av bara att ens ge möjlighet till att göra det. Folk tycker det är bra i Brutal doom, det är skit där med kan jag säga. Det som gör Doom 1/2 bra är flödet, inget som avbryter, inget onödigt lullull-grafiskt. 24/07 Jo, det är ju synd att de förstör motorsågen på det sättet. Den borde inte göra några sådana kills om man inte vill. 24/07 Förrutom att sådana där saker bryter sönder hela spelets flöde, som är en av dem saker som gör orginal Doom och Doom 2 så jäkla bra. Och det tar dessutom bort mycket av det som var så grymt med motorsågen och berserker mode. För utöver att döda spelets... 24/07 Efter att ha sett E3-gameplay är jag skapligt hypead. På ett sätt såg spelet lite trist ut, men det borde bli härligt i det stora hela. För en gångs skull känner jag att finishing moves passar in. 24/07 Tja om tanken bakom deras artdesign var att man ska bli deprimerad så misery accomplished. 24/07 SP ser de bra ut, MP så ska de trimmas quake-style så de ser ut som minecraft! 24/07 Call of Doom 2015. 24/07 Tur man har betan i alla fall. Kan ju hoppas på att få alphan också. Tycker nya doom ser extremt kul ut. Enda jag inte gillar är vissa former på vapnen i spelen :P 24/07
Skicka en rättelse