"Vi lagar högvis med saker som inte nödvändigtvis är relaterade till oss", berättar Nvidia-chefen.

Pc-lanseringen av #Batman: Arkham Knight är en tragedi. Eller vad sägs om:

Puh. Vad säger man? Nvidia säger i alla fall så här till Mmorpg.com: De har satt sin mest kunniga personal som gör sitt yttersta för att laga #Rocksteadys trilogifinal.

– Vi lagar högvis med saker som inte nödvändigtvis är relaterade till oss. Vissa saker är det, andra inte. Men i slutändan är spelet i fokus och vi tänker göra så att det blir grymt, berättar Tom Petersen, director of technical marketing.

Du kan se hela intervjun här. Nästa pc-patch till Arkham Knight väntas i augusti.

Är nog mest WB's fel.. Dessutom säger ju Nvidia själva att vissa saker är "relaterade" till dom och andra inte. Oavsett så är det ju ett rejält clusterfuck. Som kontrast; AC: Unity fungerade mycket bättre vid release. Plus att UBI bett om ursäkt. 27/07 Jag tror inte du riktigt förstår hur mycket det skall till innan en utgivare stoppar försäljningen av ett spel. Titta på de sista 3-4 årens miserabla fuckups och INGET av dem drogs tillbaka. Men kände du att det var ok att spela fast det fattades en mas... 27/07 Min skolgång, ouch. 26/07 Jag håller nog med om att Arkhamn City var kulmen för den här trilogin. Lite som de tre nya filmerna faktiskt. Första delen satte en intim atmosfär där vi fick lära känna Batman. Andra delen var magnifik på alla sätt och vis medans tredje delen gick all... 26/07 Så du menar att spelet plockats bort från försäljning på steam pga problem som inte existerar? 26/07 jag tyckte spelet var bra. ett svagt batman spel,förra spelet var bättre. men jag hade knappt några problem alls. förstår inte vad alla gnäller om förutom att det är trendigt att gnälla på det för att alla andra gör det. så vänta ni till i höst med att... 26/07 Annat lät det när dom fick trixade med Tomb Raider setup menyn för att göra den acceptabel på PC. 26/07 Bästa är om dom i framtiden skippar PC helt. 26/07 Haha ja Rockstar skulle nog göra ett bra jobb tror jag då pc versionen av gta V är väldigt bra optimerat i mitt tycke. Kanske dags att de tar över serien :p 26/07 Det ligger väl ändå på WB:s bord att fatta de besluten. 26/07
Skicka en rättelse