Bethesda beslutade att ta bort två kittlande inslag för i Skyrim. Moddare ändrar på den saken.

Moddaren vagonumero12 har grävt sig igenom #Skyrims spelfiler och kanske hittat en glimrande guldådra: två inslag som #Bethesda strök ur spelet. Tack vare en ny mod kan vi numer uppleva det stora äventyret med båda två, som enligt vagonumero12 är:

  • Haunting: När en unik npc med familj dör kommer det finnas en chans att denna, efter ett tag, återvänder som spöke för att hemsöka (förfölja, i praktiken) en släkting för resten av spelet. Det kommer dock bara ske för en enda npc. Du kan alltså inte fylla Skyrim med spöken.

  • Mourning: När en unik npc med familj eller vänner dör, kommer denna nära och/eller kära kommentera förlusten när ni påbörjar en konversation.

Det verkar inte som om Bethesda utvecklade sina system fullt ut, men låter detta ändå som något i din smak kan du ladda ner haunting och mourning-modden här.

Fått låna en kompis konto för att testa lite, bara 7 gig kvar hehe. Inte spelat sedan öppna betan, men ja jag har känslan av att det inte är riktigt lika bra och ganska dött på PC om man ser på Twitch så är 90% från konsol. 27/07 Jag gjorde det (testade TESO) och nej, det har inte känslan. Helt värdelöst. Hoppa över det om du gillar elder scolls. 27/07 Du tycker alltså att spelet är värdelöst pga ett menyval. Skulle vara kul om detta var en recension. Skyrim: 0/5 stjärnor - menyn förstör allt 27/07 Började lira igår igen faktiskt efter att jag suttit en hel dag (mer eller mindre) och bara lagt in mods för att göra spelet vackrare. När det släpptes satt man på ett 570 med 1.2gb vram så man kunde inte ha allt för många mods. Bara spelat lite emellan... 27/07 Spelet är för enkelt utan mods. När svårighetsgraden är riktigt hög så måste man göra potions och jaga för att göra armor så man klarar grupper av banditer. Det skapar en helt annan inlevelse i spelet som kräver att man utforskar världen och att man mås... 27/07 Har aldrig förstått detta. Jag hade inte problem med interfacet i Oblivion och jag har inte problem med det i Skyrim. Visst det kunde varit bättre anpassat för PC, men det gör knappast spelet så uselt att det var tortyr att spela... 27/07 När det var nytt gick vanilla Oblivion relativt bra att lira ändå, Skyrim däremot var ju värdelöst. Utan SkyUI är ju det spelet rena tortyren att lira, kan inte fatta hur man kan misslyckas så extraordinärt med ett interface. Helt värdelöst, tja om man... 26/07 Dumheter. Spelen är toppen utan mods. Sen kan man alltid förbättra. 26/07 Det är ett måste för att kunna spela spelet. Skyrim eller Oblivion utan mods är inte spelbart. 26/07 Snart?! Du har inte besökt nexusmods.com/skyrim (http://www.nexusmods.com/skyrim/?) hör jag. ;) 26/07
Skicka en rättelse