#Rocket League blandar fotboll med racing och satte lanseringen rakt i krysset på spelbranschens mål. 4 miljoner installationer har det blivit sedan lanseringen för drygt tre veckor sedan. Trots tiden som passerat präglas spelet fortfarande av den del allvarliga problem. Det är till exempel fortfarande vanligt att drabbas av hård lagg i rankat spel, och rage quitters härjar fritt utan bestraffning.

En patch ska släppas "tidigt" den här veckan, men det är fortfarande en smula oklart exakt vad som finns på innehållsförteckningen. På en inofficiell lista av förändringar kan vi läsa att en ny karta är bekräftad, likaså elimineringen av diverse buggar kring achievements och statistik. Vi får helt enkelt vänta och se vad det slutgiltiga innehållet blir. Vi håller tummarna för bättre servrar.

Utvecklarna Psyonix Studios har bekräftat några funktioner som ska komma längre fram, däribland rankat 3v3 för lag, spectator mode och en lösning för att spela med vänner mellan pc och Playstation 4. Betal-DLC är också planerat i form av två nya bilar. Spana in dem här och här.