#Rocket League blandar fotboll med racing och satte lanseringen rakt i krysset på spelbranschens mål. 4 miljoner installationer har det blivit sedan lanseringen för drygt tre veckor sedan. Trots tiden som passerat präglas spelet fortfarande av den del allvarliga problem. Det är till exempel fortfarande vanligt att drabbas av hård lagg i rankat spel, och rage quitters härjar fritt utan bestraffning.

En patch ska släppas "tidigt" den här veckan, men det är fortfarande en smula oklart exakt vad som finns på innehållsförteckningen. På en inofficiell lista av förändringar kan vi läsa att en ny karta är bekräftad, likaså elimineringen av diverse buggar kring achievements och statistik. Vi får helt enkelt vänta och se vad det slutgiltiga innehållet blir. Vi håller tummarna för bättre servrar.

Utvecklarna Psyonix Studios har bekräftat några funktioner som ska komma längre fram, däribland rankat 3v3 för lag, spectator mode och en lösning för att spela med vänner mellan pc och Playstation 4. Betal-DLC är också planerat i form av två nya bilar. Spana in dem här och här.

Snälla människa, bara för att du har bra specs på din dator och att andra spel flyter bra betyder inte att alla spel automatiskt kommer göra det. 28/07 men visst är det ett jävla roligt spel :) Perfekt att köra Ranked 2on2 med buddy. 28/07 Aha okej. Har bara kört två rankade matcher hittills, så det förklarar saken. 28/07 I rankat spel fylls det inte på med fler spelare (eller bottar) – drar dina lagkamrater är du on your own! 28/07 Va? Varje gång jag spelar så när folk drar så fylls det på max 5-10 sekunder senare. Har i princip aldrig märkt på planen att det försvinner folk men ser det längst uppe i vänstra hörnet när nån lämnar och joinar. 28/07 Det du beskriver är hårt taxad hårdvara på serversidan. edit: Jag tokdiggar spelet, och stör mig egentligen bara på en sak och det är rankingsystemet. Trots att jag nästan uteslutande är den som gör flest mål, räddar flest bollar och har högst snittpoän... 28/07 Vi har väl olika uppfattning om flyt. Har man åldrande hårdvara får man räkna med att dra ned på inställningarna för att få ett bättre flyt. Sem är det olika vad man anser som acceptabelt, men att det presterar dåligt råder det inget tvivel om. Jag har... 28/07 När folk (inklusive mig själv) med rätt kassa (med dagens mått mätt) datorer har ett utmärkt flytande spel och du är den enda jag någonsin sett klaga på att spelet inte är det så är det nog antagligen din dator det är fel på ja. 27/07 Absolut inget fel på datorn, den klarar av alla andra spel med bravur. Resonerar du alltid så att det är fel på andras datorer om det är problem med prestanda som ter sig märklig? 27/07 Inte funderat på att det kanske är något fel på din dator och inte själva spelet? Jag kan spela utan några som helst problem på högsta möjliga inställningar. 27/07
Skicka en rättelse