Sedan åtskilliga år är #PC Gamer landets största speltidning, välkänd bland de flesta som ägnar sig åt digital underhållning i datorform. Fullt lika starkt har blaskans webbsatsning inte varit (vilket kanske är tur för oss på FZ...), men från och med i dag blir det ändring på den saken.

PC Gamer sjösätter en sprillans ny hemsida, fylld med trevligheter som bevakning av det senaste inom spelvärlden, redaktionsbloggar, möjlighet för användarna att själva starta bloggar och ett diskussionsforum. Fler funktioner kommer läggas till framöver, bland annat kommer du kunna läsa artiklar från tidningen - helt gratis.

I och med den nya sajten byter PC Gamer till samma system som FZ använder. Det betyder att alla som har ett konto här på FZ kan använda det också på PC Gamer - du loggar alltså in med samma användaruppgifter som här. Om du har ett gammalt PC Gamer-konto har du fått ett mejl om hur du gör för att importera det till den nya sajten.

Målet är inte att slå ihop Pcgamer.se med FZ, utan att ge PC Gamer en frisk nystart på nätet. Med det sagt - glid över och kolla vad hamsterns trogna medarbetare har på gång.

Tja håkan, du kanske tycker att det förtjänade att jämna med marken, men du var å andra sidan aldrig på forumträffarna (sist jag var med åkte vi till riga), lyssnade på forumradion eller hängde på IRC-kanalerna. Jag gjorde det, i sex år. Kommer in hit... 16/05 Man kan ju läsa på PCGamers gamla forum här: http://forum.pcgamer.se . Och man kan ju inte påstå annat än att hela det forumet förtjänade att jämnas med marken. Måste även säga att dom PCGamer-anhängare som kommer in hit och försöker skapa någon sorts... 15/05 Säger bara en sak. Skäms FZ. 15/05 Skäms ni inte TDL? Jag skäms över er iaf. Nu kommer ni nog med någon tråkig diss, men det är jag beredd på. *edit: TDL är en "klubb" som några från pcgamersforum har/hade som går ut på att mobba andra och kolla på hentai. 15/05 Nice. =) 15/05 Är ju fan tragiskt vad både FZ-användare och PCG-forumiter spyr galla. Värre grupptänkande kollektivister blir svårt att finna på denna planet. Larvigt var ordet. Nåväl, nu ska jag återgå till bättre saker. 15/05 Det var ju kul för PCG att dom för en gångs skull tar tag i sin sida. Tråkigt för oss på FZ bara att det ska strömma in ett gäng snorungar från PCG och spy ur sig larviga förolämpningar. Dom kanske kan bygga upp ett bättre community nu, ifall dessa pers... 15/05 Nu när PC Gamer har fått FZ's fula design, kan vi få tillbaka den gamla grå/gula designen här på FZ? 15/05 Fint jobbat pöjkar ;) 15/05 Ni suger! J**** s***tidning! U R N4WT L33T NUFF Näe, skojar bara - såklart. Grattis till nya webbsidan, PC Gamer! /Tom 15/05
Skicka en rättelse