#Half-Life 3. Denna gigant. Kommer vi någonsin att få vandra i Gordon Freemans skor igen? Nej är svaret om man frågar grabbarna från Youtube-kanalen The Know, som misstänker att spelet inte ens är under utveckling. De har en hel del vettiga argument för sitt djärva påstående. Bland annat handlar det om att #Valve helt enkelt inte kan nå upp till fansens förväntningar och därmed kommer skapa negativitet kring Steam – något som på sikt kan få folk att bli mindre benägna att spendera tid och pengar på tjänsten.

Men dagar efter videon kablades ut på den vida webben tätnade intrigen! Valve-författaren Marc Laidlaw tog till reddit för att bemöta en del av kritiken, och även om han inte rakt ut ger oss några rafflande avslöjanden så tillhandahåller han ett annat perspektiv. The Know sammanfattar den uppdaterade informationen i ytterligare ett klipp som ni ser nedanför.

Att man tjänar "tillräckligt med pengar"? Det var det dummaste jag hört på ett tag. Ack mitt hjärta. 30/07 Det kommer nog sen när Steam går i konkurs och pengarna ta slut, och om folk slutar köpa skins i cs:go ;) (om det är ens möjligt?!) Om någon annan satsar på ett bättre spelsäljköp tjänst och Valve släpper HL3 bittert och får några miljoner som plåster... 30/07 Japp...VIVE + HL3 = oculuskiller . Nu är inte fps något som är bekvämt för skallen i en VR miljö , har varit många timmar i min Rift DK2 och klarar lätt av flyg sim och karuseller...MEN timtal i ett fps skulle få mig på fall. Men det skulle absolut kunn... 30/07 Jag tror personligen att Half-Life 3 kommer dyka upp tidigare än många tror. Min gissning är att det nästan är färdigt, och väntar på HTC Vive / Steam VR för lansering. 30/07 jag vägrar dö innan jag fått hela Half life och Shenmue 30/07 Det var inte en förutsättning för ditt argument, men det var något du fokuserade på. I svar på ditt påstående skulle jag fortfarande säga att även det tekniska värderas subjektivt eftersom värderingar, oavsett hur vanliga de är, inte existerar oberoende... 30/07 Det finns saker som kan vara objektivt bra och objektivt dåligt när det kommer till spel också, och det rör sig om det tekniska. Sen är majoriteten av det subjektivt. Men det spelar ingen roll när det kommer till mitt argument heller, eftersom jag sade... 30/07 Inte när vi snackar om hype och förväntningarna som fansen har på trean. Half Life 1 och 2 är moderna klassiker på alla sätt och vis, och det där mysteriska "tredje" spelet som skulle ta det ill nästa steg har i allmänhettens ögon snöbollat i hype, och... 30/07 De vore ju bra dumma om de släppte en trea... All PR som ett icke-släpp skapar måste ju inbringa långt mer än de hade tjänat på ett släpp, utvecklingskostnader borträknade. 30/07 Jag rösta "ja". Hoppet är det sista som överger Människan. 29/07
Skicka en rättelse