Vi vet sedan tidigare att #Fallout 4 kommer få officiellt stöd för modifikationer. Dessutom även till Xbox One där det kommer vara möjligt att tanka hem kreationer som pc-spelarna skapat. Men några mod-verktyg vid lanseringen ska vi inte förvänta oss.

I en IGN-intervju med #Bethesdas Pete Hines framgår det att teamet "fokuserar helt på att göra klart spelet". Planen är att kvalitén på spelet har högsta prioritet, och att mod-funktioner får komma efteråt.

– Ingen bryr sig om moddar om spelet suger. Det har alltid varit vår filosofi. Vi skiftar fokus till construction tools, creationg kit och alla de andra sakerna när spelet är klart, som Hines uttrycker det.

Där dräpte de Fallout 4 direkt, vilka jävla stolpskott. Nu får man vänta tills spelet blir spelbart efteråt. Jävla Bethesda. 30/07 Jo men extra tid på spelet är inte nog för att övertyga mig om att det är rätt beslut baserat på deras tidigare historia. Inte ett enda Bethesda spel har varit riktigt bra vid release, det har alltid krävts en månad eller två för moddarna som fixar bugg... 30/07 Det dumma med moddar är att man öppnar en fördämning, en störtflod som kan strömma bortom kontroll. Finns det inga moddar, ja då är valet enkelt. Finns det moddar, då börjar man lite lätt med den där menyförenklingsmodden ... sen är det så jäkla lätt... 30/07 Hoppas det var ironi? visst bra med att spelet skall vara klart och finputsatt utan buggar. Moddare vill ju förlänga spelets livstid. 30/07 Nu har du ju rätt i det du säger, men dom kanske lagt extra tid nu på spelet. Men jag håller med alltid något som kan vara störigt i ett spel, det kan vara UI, till allt möjligt som kan ändras via mods. 30/07 Jag gör det. Alla spel av Bethesda väntar jag minst 1år efter release för att modda spelet vackert, svårare och mer realistiskt. 30/07 Ja låt det ta tid och sätt in mod support då spelet är polerat :) rätt drag imo bra jobbat! 30/07 That's a bold strategy, Cotton. 29/07 Jag håller inte med honom. Moddar har gjort att spel som suger har blivit spel som är löjligt bra förr. När det kommer till saker som Bethesda släppt förr så har moddarna *ALLTID* räddat spelet. Så jag hoppas att verktygen kommer väldigt snabbt, efterso... 29/07 hälsosam filosofi :) 29/07
Skicka en rättelse