#Blizzard tänker snart utannonsera en ny expansion till #World of Warcraft. Nyheten når oss via ett kortfattat blogginlägg som förklarar att det nya materialet ska presenteras under Gamescom-mässan i Köln, närmare bestämt torsdag den 6 augusti klockan 18:00 svensk tid. Söndag den 9 augusti klockan 17:00 blir det fördjupande snack med utvecklarna som berättar mer.

Blizzards dedikerade Gamescom-sajt går det att se både avtäckande och efterföljande diskussion via livesändning. Så se till att bokmärka och ringa in datumet i kalendern!

Tack till Ender, Ferren för detta #nyhetstips!
Aha, prova drick rent vatten. Nog blir det bra bara de inkluderar riktigt bra content. Fast ärligt så blev man lite paff att det redan är på gång. 31/07 *host* Mjölk *host* 31/07 Nä, det gör den inte. Gamla miljöer är inte mycket att hänga i granen rent texturmässigt, och jag hade gärna sett bättre väder/nätter, men annars är den ju precis som den ska vara. 30/07 Jaha ja, vankas en wow sub på en två månader så man kan plöja igenom alla quests i de nya zonerna, kan bli skoj. Raider, daily, weekly shit orkar jag inte med dock :P 30/07 Blir inget av för mig om de inte plockar bort 20-manna för mythic. Stora raidgrupper fungerade en gång i tiden och det fungerar för toppgillena, men 15-manna hade varit bättre för alla oss som ändå vill kunna ha en chans att köra mythic, men som inte... 30/07 Nej, det är många som har uttryckt en viss skepticism och oro av precis det skälet du angav. 30/07 Finns säkert en massa saker som inte är kul längre eller saknas, men grafiken är ju helt klart ett problem. För oss som inte är fan-boys ser grafiken riktigt hemsk ut. 30/07 http://i.imgur.com/iLxaoxk.jpg 30/07 Jag skulle nog med 80% säkerhet säga att det komma utannonseras på Blizzcon i år. ^^ 30/07 Vet inte riktigt vad man ska tycka. Bra med snabbare expansioner, ja. Sitta och köra samma raid 12+ månader innan något nytt suger. Men om det blir mindre och mindre innehåll i expansionerna och man får betala 300-350kr varje gång plus månadsavgift är... 30/07
Skicka en rättelse