#Techland har utannonserat en ny expansion till zombieslaskaren och parkour-studsaren #Dying Light. The Following heter materialet som är av den tunga och omfångsrika sorten – kartan ska vara lika stor som alla tidigare kartor tillsammans.

Det vankas mer story och dessutom möjligheten att ratta runt terrängfordon. De med season pass får expansionen gratis, medan andra får pröjsa en än så länge okänd summa. Tillägget ska visas upp bakom stängda dörrar på Gamescom-mässan nästa vecka, och kort därefter utlovas ett allmänt avtäckande.

Vi får inte något släppdatum, men ni kan se tre bilder nedanför.

Tack till emiaff96 för detta #nyhetstips!
Ja, jag spelade modden flitigt för typ tre år sen. Men det finns inget bra PvE-gameplay där. Och PvP är antingen deathmatch eller ett härke av regler som måste administreras och moderatorer ges hundratals anmälningar om regelbrytningar som ska gås igeno... 02/08 Testat DayZ? Hard core survival. Loot = bristvara. 02/08 Knappast easy. Förmodligen normalläget. Minns inte hur många lägen som finns. Om det finns fler än tre är det möjligt att jag ställde upp någon nivå. Jo, jag vill ha en mer survival-inriktad upplevelse. Men problemet är att även om man spelar det som... 31/07 Körde du på easy då? Visst, loot finns överallt. Men 9/10 fall så är det skit man säljer till vendors. I början är det ju så trögt för man inte har så mycket av de skills som gör det roligare att ta sig runt (tex grapple). Men är man ute efter ren survi... 31/07 Spelade spelet när det var nytt, men tröttnade hyfsat snabbt för att det var för enkelt. Bara att skutta förbi allt som är farligt (vilket inte var särskilt mycket) och loot exakt överjävlaallt. Ingen ansträngning behövdes liksom. Visst var det svårare... 31/07 Det är mycket bättre i Dying Light, lite småjobbigt i början som någon skrev men sen får du bättre vapen och du kan modda dom så att de håller längre. Det var det som fick mig att tröttna på Dead Island som jag aldrig spelade igenom, spelet i övrigt gil... 31/07 Vad najs det verkar! Blir verkligen inköp när det väl släpps! Döda zombier kan man aldrig få nog av! :) 31/07 Men inte Frödinges 31/07 Jag gillar kladdkaka 30/07 Syftade snarare på att det inte går att förstå vad som skrevs. 30/07
Skicka en rättelse