Efter att ha retats med "in-engine trailers" och gett journalister en titt på de blodiga slagfälten är det slutligen dags för allmänheten att spana in hur #Total War: Warhammer ser ut i rörelse. Förbered dina ögon på den storslagna gameplay-konfrontationen mellan empire och greenskins nedan.

The Battle of Black Fire Pass heter slaget som visar upp många olika enheter, trollformler och stridsmaskiner. Det är ett så kallat quest battle som är valbart och tillgängligt specifikt för karaktären Karl Franz. För att lära dig mer om Total War: Warhammer och läsa vad vi tycker om spelet så rekommenderas vår förhandstitt.

Tack till lozust för detta #nyhetstips!
Efter att ha blivit fruktanvärt besviken och kännt mig lurad efter att ha köpt de två senaste spelen så kommer jag aldrig röra en "The Creative Assembly" produktion igen. De sålde sin själ, kvar finns bara skräp. 06/09 Games Workshop har nog gjort sitt bästa beslut när det gäller spel på dator. Gillar vad jag ser men ogillar vad jag hört att det kommer släppas i flera olika dlc pga hur olika alla raser är 31/07 På tok för litet skavens. Annars ser det bra ut. 31/07 Det kanske är sämre för inlevelsen, men gör striderna mycket mer hanterbara då mupparna inte får för sig att kuta rakt in i närmsta fiende. När man halvminuten senare vill flytta enheten (som nyss stod o chillade utanför striden) till andra änden för... 31/07 Hoppas de fixar så att trupper inte bara står idle och kollar på även när de står alldeles bredvid en fiende. I många strider där större saker slogs så stod många filurer bara och kollade på. 31/07 den stora frågan är ju dock, hur blir fortstriderna ? :D 31/07 Diggar ölmagens gung på jätten. :P 31/07 Grimgor iz da bezt! Älskar fan de karaktären :D 31/07 Det är inte OP, men som han nämner beror det på att man inte kan använda många gånger. Naval bombardments i Fall of the samurai kunde göra enorm skada men eftersom man bara kunde använda ett fåtal var de inte OP. Det behövs för övrigt något som snabbt... 31/07 Ja det SER ju förstås väldigt bra ut, och det har potential för att bli ett av de bästa Total War-spelen hittills. Men efter fiaskot med Rome 2 så har åtminstone jag lärt mig att ta all form av PR från Creative Assembly med ett par enorma skopor salt,... 31/07
Skicka en rättelse