Internets viskningar har visat sig stämma: #ZombiU är på väg till Playstation 4 och Xbox One. Och dessutom till pc. Redan nästa månad, den 18 augusti, släpps titeln som digital nedladdning – med det nya namnet #Zombi.

ZombiU var en av av lanseringstitlarna till Wii U och har en slags permanent död som central spelmekanik: varje gång du dör spawnar du som en ny överlevare, och vill du ha tillbaka de prylar du samlat ihop måste du leta upp ditt lik. Ett annat obehagligt tillskott var inventory-meckandet som skedde i realtid via Wii U gamepad, vilket innebar att man aldrig var riktigt säker från de blodtörstiga odöda.

För att lära dig mer om Zombi kan du klicka vidare till Ubisoft-bloggen.

Jag gillade ZombiEU som fan, kommer det landa i ps store som förbokning tro? 31/07 Ser riktigt dassigt ut, både grafik och gameplay. Tråkigt. 31/07 Nej tack. Ser ut som Dying light fast 5 år gammat 31/07 Ser inte ut som en super grym portning, men skit samma. Tror jag kommer skaffa det i alla fall. Spelade det i ett par timmar på Wii U, riktigt ballt är det. Känns verkligen som zombie survival spel. 31/07 Fy fan.. fyllt av quicktime events och spray and pray. Move along, nothing to see here. 31/07 Både EA och Activision var med från början med spel som Mass Effect, NFS, Call of Duty m.m., men alla övergav Wii U snabbt och Ubisoft var en av de som övergav Wii U snabbt. Ubisoft har totalt släppt åtta spel till Wii U, varav sex var lanseringstitlar.... 31/07 Nu var ju iofs Ubisoft en av de få tredjepartsutgivarna som trots allt gav ut spel på Wii U, det finns väl inte så många EA eller Activision-spel på Wii U? 31/07 Har min WiiU limited edition med medföljande ZombiU så har njutit nog av spelet så blir inget köp. Ubisoft stack från WiiU så fort det hettade till och fegade ur. Sedan gick de inte med vinst men kanske detta kan leda till ett nytt ZombiU längre fram... 31/07 Grymt spel, men jag tror inte att jag kommer köpa det. Ubisoft har sagt att de förlorade pengar på det, vilket jag tycker de bara förtjänar efter vilka rötägg de har varit, och speciellt mot Nintendo och dess användare. Överger man en konsol efter bara... 31/07 Jag var sugen på en WiiU just för detta spel. Blev aldrig ett köp, men nu får jag alltså chansen att lira till PC ändå :) 31/07
Skicka en rättelse