I veckan släppte #Microsoft Windows 10. Genast var vi framme och diskuterade våra första intryck, men hur ser det ut nu efter några dagars användande? Låt oss ta reda på saken och recensera operativsystemet!

I pollen nedan kan du sätta ett betyg. Vi kör samma betygskala som när vi recenserar spel här på FZ, och vad de olika siffrorna innebär står inom parantes i omröstningen. När du röstat kan du bege dig ner i kommentarsfältet och skriva en kortfattad motivering. Varför inte i punktform med plus och minus?

Må så vara, jag testade stänga av de påtvingade uppdateringarna men verkade inte funka så bra i senaste build av Win 10. MS har gjort allt för att användaren ska ha så lite kontroll över sin dator som möjligt, det är krångligare att komma under huven... 04/08 Det finns en bra lista på Reddit med hur man stänger av ALLT. 04/08 Jag har kommit på en lösning mot allt spionerande från myndigheter både i Sverige och USA samt eventuellt Kina och Mongoliet. Använd inte någon form av dator eller telefon. Jag tror det är rätt ofarligt att använda TV om den är uppkopplad genom Satellit... 04/08 Vare sig vi protesterar mot det eller ej så kommer det att fortsätta i det mörka, precis som det alltid har gjort. Det är inget ytligt som yttrandefrihet vi snackar om, utan vi snackar om något som sker dit vanliga människor som du och jag aldrig kommer... 03/08 Ah, så då är du OK med det då? Inga problem med övervakning och kartläggning alls? Åsiktsregisterring är säkert också coolt, för att FRA kanske gör det iallafall? För när folk inte ens protesterar mot det offentliga övervakningssamhället så har vi ju... 03/08 Tar mycket kraft för detta os att rapportera hem. Själv har jag stängt av allt jag hittat. 03/08 Återställde 8.1 på min lappis efter några dagar med 10. Den funkade väl ok men den fick fläktarna i min burk att gå tamefan non-stop för minsta lilla. Det räckte med att slösurfa lite så gick dom igång på högvarv. Blev helt vansinnig tillslut. På 8.1... 03/08 Rullade också fort tillbaka på min surfplatta och Yoga hybrid. Inte för att det var fult. Gjorde det för att Windows 8 är bättre med pekskärm. De andra datorerna fick Window s10. 03/08 absolut, men det känns lite distanserat. vilka spel kräver i dagsläget DX12? nån enstaka? 03/08 DX12 är ganska användbart om man spelar. 03/08
Skicka en rättelse