Två veckor har gått sedan vi senast tipsade om fem fantastiska spel ni kunde köpa för en billig penning. Eftersom vi nu fruktar att ni återigen har brist på spel att ta er igenom kommer här fem nya tips som förhoppningsvis tillgodoser alla möjliga smaker.

<li>Freelancer - 49kr (Webhallen) - (FZ:s recension) Många spel har försökt att gå i Elites och Wing Commanders fotspår men frågan är om någon har kommit närmare än Digital Anvils Freelancer. Det må vara två år gamamlt men för 49kr är det ett riktigt kap för alla som uppskattar rymdäventyr.

</li><li>Europa Universalis 2 - 99kr (Software Express) - (FZ:s recension) Svenska Paradox anses av många vara mästarna av historiska strategispel. Ett av spelen som tog dem till tronen var European Universalis ett av få spel som tilldelats full pott av FZ.

</li><li>Lucas Arts Archives 3 - 99kr (Software Express) - The Dig, Monkey Island 1, Monkey Island 2, Full Throttle och Dark Forces. Mer ska inte behöva sägas.

</li><li>Deus Ex - 69kr (Webhallen) - (FZ:s recension) Ett av de bästa spelen som undertecknad haft glädjen att få spela igenom, helt enkelt ett måste i varje gamers samling.

</li><li>Fallout 1 + 2 - 99kr (Webhallen) Gillar du rollspel kan du inte gå fel med den här samlingsutgåvan av Fallout 1 och 2. Spelen är redan kultförklarade och det krävs inget geni för att förstå varför.</li>

Skicka en rättelse