Total War-studion leder utvecklingen av Halo Wars 2 till Windows 10 och Xbox One.

#The Creative Assembly må ha fullt upp med #Total War: Warhammer men utvecklar också #Halo Wars 2 som ska släppas till Xbox One och Windows 10 under hösten 2016. Pc-spelare är som bekant inte bortskämda med Halo-releaser men ett CA-spel som inte släpps till pc låter som en omöjlig ekvation.

Att det blir en ny utvecklare är logiskt då #Ensemble Studios, som utvecklade originalet, inte längre existerar. Av teasern att döma är också #343 Industries inblandade i utvecklingen men enligt IGN är det logiskt nog de brittiska strategiveteranerna som basar över utvecklingen.

Du pratade ju om 4 så det är ju inte ett eller två spel. Däremot har ju One ett fantastiskt bibliotek redan nu. Men om du inte har råd att köpa en konsol(spela igenom spelen) o sedan sälja den igen så kan du ju köra mitt andra förslag. Du måste väl ha... 06/08 Har Noll intresse I att slösa pengar på en konsol enbart för ett eller två spel. 05/08 Jägartips, skaffa en One o en dator med Windows 10 så kan du streama till PC =) problemet löst. Eller om du har någon kompis med one och vettig uppkoppling så kör du en VPN mot din Windows 10 dator..... 05/08 Hmm, några här som skriver att Halo Wars floppade...vad jämför de med? Halo 1,2,3 reach? Halo wars sålde 3 gånger så bra som C&C3 till konsol och visade att strategispel faktiskt kan fungera bra på konsol (även om det inte var samma uppenbarelse som när... 05/08 Kortsiktigt så lyckades inte Halo Wars att sälja så bra, dock var det ett spel som sålde under en lång tid, plus att det fick mycket bra mottagande av spelare. Så långsiktigt blev det faktiskt en lyckad del i Halo serien. Och medan vi väntar på Generals... 05/08 MCC till PC tack. Har väntat 8 år nu på att få spela klart första trilogin. :( 05/08 jag vill ha ett terminator rts.. varför kan man inte få det? =) 05/08 Härnäst vill jag se ett nytt Age of Mythology utannonserat. Hör ni det MS!? 04/08 Creative Assembly, borde inte dom ha fullt upp med Warhammer? Båda spelen siktar mot en 2016 release. Med tanke på hur kvaliten varit från release med deras senaste 5 titlar så... ja..lycka till. 04/08 Vill minnas att ettan var en total flopp., 04/08
Skicka en rättelse