#Elite: Dangerous ska få en "stor gameplay-expansion" senare i år. Horizons heter expansionen som för första gången låter oss parkera våra rymdskepp på planeters ytor. Väl där kan vi åka runt och utforska i det nya scarab-fordonet, utvinna mineraler och kriga.

Övergången mellan gameplay i rymden och på planeters yta ska vara sömlös, och expansionen ska fortsätta att leverera nytt material under 2016. En retsam trailer för Horizons hittar ni nedanför.

Läs mer på officiella sajten.

Tack till Tune för detta #nyhetstips!
Hahaha, humorguld. 11/10 Är nog väldigt tveksam till att de skulle oroa sig för Star citizen, ett spel som inte kommer släppas förrän om 2-4 år, beroende på hur försenade dom är med de senaste förseningarna av spelets moduler. Man kan redan spela Elite: Dangerous. Medan Star... 09/08 Raderat några inlägg innehållande personangrepp. Försök att hålla diskussionen på en rimlig nivå! Håller ett öga på tråden tills vidare. 08/08 Nu kunde man ju dock landa på planeter redan i Elite för 20 år sedan och planet-landning var en feature de lovade skulle komma så småningom redan under kickstarten, det måhända att de har panik inför släppet av den här expansionen.... men det beror inte... 07/08 Som Buio skrev; det funkar utmärkt. Jag har ändrat FOV lite i cfg filer så att det inte blir så inzoomat och det underlättar spelandet än mer. Kan kolla lite gameplay här: https://www.youtube.com/watch?v=fqg5x-NsLoc 07/08 Tack för svar! Isinonas videor är en starkt bidragande orsak till mitt sug efter spelet. 07/08 Fungerar utmärkt med mus+tb om man tränar ett tag. Det gäller att lära sig känsligheten när man ska svänga runt i strid. Mycket enkelt att landa med mus+tb och andra finlir-saker. Man behöver inte ha en dyr sticka heller. En av de bästa på att flyga,... 06/08 Gillar tanken på Elite men kommer aldrig skaffa en joystick bara för det. Hur fungerar spelet med tangentbord+mus eller xbox-kontroll? Är det värt ett köp även utan joystick? 06/08 Jag tror att hela tanken med elite är att man ska bygga en solid grund sen är det spelare som ska stå för oändligt med kontent genom att vara listiga eller rollspela. Se på EVE online, där ligger kärleken i att spelarna är spelets content och det genere... 06/08 Du inser att SC har kopiera hela Elite Frontier/First Encounter? 06/08
Skicka en rättelse