Under #Microsofts Gamescom-konferens blev det gameplay-debut för #From Softwares mörka actionspel #Dark Souls III. Detta följs nu upp av två klipp direkt från mässan.

16 minuter gameplay blir det i klippen nedan där någon utforskar ruiner och piskar meningsmotståndare. Upplevelsen kröns av bossfight mot Dancer of the Frigid Valley – en hårdhänt lirare som svingar ett brinnande svärd. Spoiler: striden slutar med ond, bråd död.

Via Siliconera.

Saktare än DS2? Jag tyckte DS2 kändes mycket långsammare än DS1. Jag tycker det ser ut mer som Bloodborne-takt än DS-dito. 09/08 Vad har du rökt egentligen? Hur karaktären rör sig är från första Dark Souls. Väldigt många av animationerna och rörelserna är identiska. De har medvetet gjort valet att gå tillbaka till Dark Souls 1 i just de grejerna, och saker som tex backstabs. De... 08/08 Även om soul memory var lite jobbigt att förhålla sig till så förstår jag absolut tanken med det. I DS1 så spenderade jag typ 100 timmar med att bygga upp en level 12-gubbe till dess optimala maximum. Dock var jag så jäkla dålig på PvP att jag förlorade... 07/08 Spännande! Tja, vi får väl se om det är 'fixat', men sålänge det inte är Soul Memory igen så är det väl bättre (förhoppningsvis, om de inte kommit på en ännu värre "lösning", haha). 07/08 Dom ska ha fixat det. Soulbrandtgänget var ju med på en exklusiv förhandsvisning under E3 och frågade Miyazaki om soulmemory skulle finnas, och han skrattade till svar. Angående att vapnen equipas direkt är bara för att det är ett demo som är till för... 07/08 Känner precis likadant. Demon's var ett väldigt speciellt spel där det blir svårt att nå samma atmosfär som det spelet hade. 07/08 Tack för svaret. 07/08 Samma motor som bloodborne. 1080p 30fps PC räknas inte. 07/08 Till PC (vet inte ens om det kommer till PC, men...) eller menar du PS4? Har inte hittat någon seriös källa på det, men jag kanske är dålig på källor. 07/08 Ser Grymt ut! Gillar open world mm man vet inte exakt vart man ska. För mig handlar det inte om att spelet måste utvecklas jätte mkt mm jag gillar miljöerna och hela grundtanken med spelet. Blir definitivt ett köp! 07/08
Skicka en rättelse