Alldeles nyss avslöjade #Blizzard nästa #World of Warcraft-expansion. Legion är namnet på tillägget där the burning legion återvänder. The Broken Isles är skådeplatsen för de nya äventyren – ett gäng "bortglömda öar" på Azeroth som tidigare var en urgammal night elf-civilisation.

Spelmekaniskt för materialet med sig ett gäng nymodigheter. 110 blir det nya leveltaket, honorsystemet för pvp ska arbetas om och det blir ett lass nya dungeons och raids. Den nya klassen demon hunter utannonserades också, precis som något som kallas class order halls, samt artifact weapons.

Lär dig mer på officiella sajten för Legion och livestreamen som pågår just nu.

Artifact Weapon lär väl vara sjukt jobbigt att inskaffa och när man väl är klar så kommer nästa expansion. Det var det som gjorde att jag tröttnade på WoW. 13/10 Hahahah 09/08 när fan ska azeroth kunna softa, alltid krig och misär 08/08 Skitkul att man äntligen får spela demon hunter, men tråkigt att det kommer minst tre år för sent. 08/08 .... ungefär som hanen jag hade. Blev att kasta mattorna. Eller tiken som gick upp i sängen för att kela, ställer sig och sprutspyr rakt i sängen. Good times 08/08 Det var många saker man klagade på i expansionen som kunde ha gjorts bättre. Men i överlag var flesta mycket glada och det märkte man snabbt på hur antalet spelare ökade stadigt och spelet växte. Första månaden på nya expansioner klagar inte många och... 07/08 Det här blir första expansionen som jag inte köper.. Jag raidade sista gången ordentligt i Cataclysm.. I draenor tappade jag lusten efter första månaden.. Det var kul så länge det varade. Tack WOW ändå för några helt oförglömliga upplevelser. EDIT: vem... 07/08 Största problemet med WoD var nog den anti-sociala aspekten. Man fick aldrig den där "familjekänslan" man haft i tidigare expansioner och det var nog på grund av det jag slutade spela. Vi får väl se, man är alltid sugen att spela igen när det kommer en... 07/08 Sant, och jag håller med om att det inte finns någon större anledning att sluta tillverka material så länge intresset finns kvar. Sen tror jag som sagt personligen på att återvända till den huvudsakliga storylinen som vi följt med TBC, Wrath Draenor.... 07/08 Måste säga att WoD var den bästa upplevelsen av alla expansioner för mig (kört sen vanilla betan) där blizzard verkligen försökt. Dock blev det ju lite tråkigt att leka bonde och vara avskärmad från andra spelare i sin Garrison efter ett tag. 07/08
Skicka en rättelse