Och du kan fortsätta din resa även när huvudstoryn nått vägs ände.

I #Fallout 4 innebär inte eftertexterna nödvändigtvis slutet på ditt äventyr. #Bethesda har nämligen avslöjat via en tweet (som du ser undertill) att du kommer att få fortsätta levla och leva i deras postapokalysm även när kampanjen gått i mål. Faktum är att spelet inte har något leveltak – vilket är en stor skillnad jämfört med tidigare.

Fallout 4 släpps den 10 november ("bara" tre månader kvar) och inkluderar bland annat tolv följeslagare, rikligt med romantik och en robot som kallar dig Fuckface. Vad mer kan vi begära? Är det november snart?

JJJAAAAAA! Oj oj oj vad härligt att höra. Så fort man nått leveltaket i ett spel så känns det ju hur tomt som helst att spela det. De lär ju ha tänkt ut nånting för att balansera det hela så man inte ska bli alltför allsmäktig alltför fort. Får hoppas... 09/08 Haha, man behöver faktiskt inte vara bitter för att lyssna på p1. Det räcker att man ogillar svensk hiphop eller nyheter riktade till barn ;) 09/08 Kanske jag ser fram emot FO4 iaf....nu när man fick höra om omgjord level scaling blev det genast mer intressant. Men bara försiktigt positiv; Bethesda lyckas nog göra spelet för enkelt i alla fall, det ligger som i deras gener :) 09/08 Det verkar inte som det, nej. Todd Howard förklarade att Bethesda har tweakat och funderat om hur "auto-scaling" ska fungera i Fallout 4. De kallar det för "Rubberbanding" vilket låter dig fritt ströva in i ett område där fienderna är level-bestämda.... 09/08 Då ugår jag från att omgivningen levlar med dig, vilket för oss tillbaka till Oblivion, du kan klara spelet som level 1 eftersom slutbossen kommer vara runt din level. 09/08 multiplayer? coop? 09/08 Slår vad om att en hängiven galning till gamer ser det där som en utmaning :) https://coeurdencre595.files.wordpress.com/2014/09/gif-challenge-accepted.gif 09/08 Blir alltmer sugen på spelet men är inte intressrad av att bygga upp baser försvar mm tror jag det känns lite jobbigt. Jag är en av dom som störde sig på samladet i 3an och vegas liksom i skyrim det tar över det roliga på något sätt. Missförstå mej inte... 09/08 Det är uselt med ett nivåtak. Samtidigt blir det ju tråkigt om man kan maxa alla färdigheter, om det inte görs rätt ;) Vilket betyder att det inte ska gå att maxa alla färdigheter. Fast det inte finns en maxnivå. 09/08 Ingen levelcap? Men hur blir det då med S.P.E.C.I.A.L? Betyder det att man kan få MAX på ALLT? UTAN fusk alltså? Tycker det låter lite tråkigt... 08/08
Skicka en rättelse