Evie, den ena halvan av tvillingduon i nya Assassin's Creed, har en praktisk kameleontförmåga.

#Assassin's Creed Syndicate har två spelbara huvudpersoner, tvillingarna Jacob och Evie Frye. I den tio minuter långa demonstrationen från Gamescom får vi lära oss att skillnaderna mellan de två inte bara är kosmetisk. Evie ska bli den av de två som prioriterar stealth framför våld.

Demon äger rum i ikoniska Tower of London under ett så kallat "black box"-uppdrag där du ska mörda en måltavla och har flera alternativ till förfogande. Vad som verkligen sticker ut är Evies förmåga att, som om hon spelat #Crysis och haft en nanosuit, bli osynlig. Scott Phillips, game director, berättar i videon att assassinen blir praktiskt taget osynlig, även på öppna fält. Förmodligen finns det någon exotisk förklaring. Antagligen handlar det om en artefakt från den första civilisationen.

Men oavsett förklaring lär inslaget inte falla alla i smaken.

Levelsystemet de lagt till i Unity och även nu i Syndicate förstör lite utav friheten att göra vad man vill och i vilken ordning man vill imo, utav de två Assassins Creed-spelen som släpptes senast så var enligt mig Rogue det bättre alternativet, specie... 10/08 Jag vill så gärna att detta ska bli bra. Att det ska kännas som att Ubisoft säger: "Förlåt för Unity det blev skit, men nu har vi verkligen gjort allt för att ge er ett bra spel, där spelkänslan är väcker minnen från de första AC spelen ." Men det komme... 10/08 Jag ber om ursäkt, führer Flikarn. Endast fanbois äga tillträde till kommentarsfältet, jag förstår. 10/08 Älskade 1:an Älskade 2:an Gillade 2,1 Gillade 2,2 Gillade 3 :an Gillade 4 :an Black Flag Gillade Unity Men kommer nog hoppa över det här :/, ser inte roligt ut längre 09/08 Dessa spel blir tyvärr sämre för varje gång. De är samma tråkiga, reperativa och för mig, meningslösa gameplay. Fast annan miljö. 09/08 Va? https://sv.wikipedia.org/wiki/Revolver Bara för att den är lik en Luger behöver inte betyda att det är en Luger. 09/08 Haha oj, nu blev någon lite butt hurt märker jag (: Men ja, det gör vi, mer än vad du verkar ha lärt dig att inte sitta och gnälla på varenda liten sak. Gillar du inte spelen, fine, sitt och sköt ditt istället för att sitta och vomera ut massa onödigt... 09/08 Aha, så för att man inte gillar hur AssCreed utvecklas, så gillar man CoD? Säg mig, på skolan för gravt efterblivna du går på, lär ni er knyta er skor där? 09/08 Fy fan.... vem tycker att det är en bra ide i ett stealthspel, att man ska kunna be osynlig? Dumt dumt. 08/08 Köp inte spelen då och sluta gnälla, så kan du gå tillbaka till ditt CoD :) 08/08
Skicka en rättelse