I nästa stora patch får #Heroes of the Storm "dynamic bundles". Det innebär att de paket med hjältar och skins som finns till försäljning kommer få flexibel prissättning. Köper du en bundle med fem hjältar och du redan äger en av dem så reduceras priset för paketet med kostnaden för just den hjälten.

Det finns dock två undantag: bundles som endast innehåller två föremål går inte att köpa om du redan äger ett av dem, och du kan inte heller köpa paket med bonusföremål som stimpacks om du redan äger alla andra prylar i paketet.

Har du redan köpt ett föremål mer än en gång kommer du få tillbaka summan i in game-guld. Läs mer på battle.net.

Inte alls, kände bara att det var viktigt att få klarhet i vilket som var störst! :D 12/08 Så om jag har mer pengar än dig på bankkontot så är jag mer populär än dig enligt din egna utsaga? Alltså det är ingen som snackar skit om Dota 2 här, du verkar bli kränkt av den hemska tanke att ditt favoritspel inte är det största. Luktar som en fanbo... 11/08 Bara så du vet är alla pro-spelare i LoL anställda av Riot. Sen är det upp till organisationen spelarna spelar för hur mycket pengar utöver sin lön av Riot dom kommer få varje månad. :) Riot klarar sig bra nog utan att communityn ska kasta in extra peng... 11/08 Med tanke på hur uppblåsta tittarsiffror ofta är så är prispotten det enda man kan gå på när man talar om hur "stort" ett event är idag. DotA vinner ganska överlägset. Hur mycket fick LoL-spelarna av sitt community? Nej, just det, de fick ju ingenting..... 11/08 Kan hålla med om att FZ gott kunde iaf nämna större evenemang som DotA event (undrar ifall jag inte hört något om det ändå...storleken på potten känns ju iaf bekant), samtidigt som HotS är så pass nytt så jag förstår att "nyhets"-värdet är större. 11/08 *grabs popcorn* :D 11/08 Nu handlade inte mitt inlägg hur mycket pengar de tjänar utan vilken e-sport som är populärast. Och det kan inte mätas i hur mycket som ligger i prispotten eller vilka som får mest betalt. Dota 2 är precis som golf, en snobbsport som utövarna får alldel... 11/08 Valve gav inte så mycket i prispotten, jämförelsevis lite faktiskt. 11/08 Valve kan ge hur mycket pengar de vill i prispotten, men dota2 är ett mindre populärt spel. 11/08 HAHA, de kommer ju inte ens i närheten... 2 miljoner jämfört med 18 miljoner, de är till och med mindre än Smite! http://www.esportsearnings.com/tournaments 11/08
Skicka en rättelse