Norska utvecklarna #Funcom kan skriva upp titlar som #The Longest Journey, #The Secret World, #Age of Conan och #Anarchy Online på meritlistan. Men också det senaste tillskottet #Lego Minifigures Online som fått ljumma betyg och därmed inte sålt som väntat.

Därför ser Funcom sig nu om efter nya möjligheter att lösa situationen och kunna betala tillbaka de 1,6 miljoner dollar de lånat för att utveckla spelet. De räknar inte med att försäljning från deras andra spel kan täcka upp kostnaderna. En investmentbank har utsetts för att försöka hitta andra företag att gå ihop med, köpas upp av eller hitta "andra lösningar" med.

Via vg247.

Dessutom så märks det skillnad mellan Dx10/Dx11. Vilket ett annat mycket populärt MMO inte gör mer än på vattnet (hint hint). 12/08 Äh, det är ju en sak som gör det bra! När en ny kompis har börjat spela och jag vill lira med hen så behöver jag inte starta en ny karaktär, bara hoppa i lägre ql gear så är vi hyfsat nära varandra i nivå och jag slipper vara för mäktig för att lira med... 12/08 TSW kunde ha blivit riktigt bra om de bla inte skulle ha kommit på det så kallade levellösa systemet... 12/08 Ragnar jobbar inte på Funcom längre. Han kör sin egen studio och har utvecklat senaste TLJ där. Så Funcom har (förmodligen) inget att göra med att det delades upp i flera delar, dom äger bara IP'n. Jag hoppas Ragnar kör på i sin egen studio. Om han går... 12/08 ehm, nya motorn är i öppen beta på live servers(?) 12/08 Ja det var ju inte oväntat, hade de istället sattsat på AO2 då scifi mmo är lite mer ovanligt så hade de även fått nya spelare plus alla gamla som lirade AO.. La över 4800tim på min fixer och var fortfarande kul, men det blev sämre när shadowlands kom..... 12/08 den dåliga Launchen, dom tappade mängder av spelare efter gratismånaden,, spelet saknade quests,buggigt osv,,hade behövt lite mer tid och senarelagd launch.. dock kommer inte jag ihåg att jag upplevde ngra buggar lr hade problem,.. hursom,, launchen och... 12/08 Du kan inte ha spelat mer än några timmar i öppen beta om det var det enda du såg. Hela grejen med TSW är ju vår tids populära myter, mysterier och skräckberättelser och det skulle vara ett stort svek mot spelarna att inte ha med Lovecraft. Det är en... 12/08 spelar fortfarande age of conan i perioder och har aktiv sub, AoC`s End-gamecontent(PVE) är imo ett av dom bästa Inom mmo-världen.(då menar jag PVE,och spel I grupp.. PvP har jag knappt provat) AoC har väldigt,engagerande och framförallt utmanande raidb... 12/08 Problemet med TSW är väl att gameplay är rätt tråkigt om man inte gillar typisk MMO-style, och även om man gör det är gameplayet bara just typisk MMO-style - inget som är tillräckligt för att locka folk från andra titlar. Har själv spelat TSW en hel del... 12/08
Skicka en rättelse