Är du en av de som går och längtar efter en regelrätt uppföljare till det fyra år gamla #The Elder Scrolls V: Skyrim? Då får du med största sannolikhet fortsätta att längta ett bra tag till. I ett snack med Dualshockers berättar #Bethesdas Pete Hines att de inte kommer utannonsera ett nytt Elder Scrolls på väldigt länge.

Vilket egentligen inte är särskilt konstigt. Enligt uppgift ska hela studion arbeta på #Fallout 4 just nu, och därefter blir det förmodligen expansioner och dlc till det spelet. #The Elder Scrolls Online lanserades nyligen till konsoler, så ur ett pr-mässigt perspektiv vill de säkert inte att ett nytt avslöjande ska stjäla rampljuset för onlinerollspelet.

Du kan inte ha spelat mycket TES om du har den uppfattningen. Av dom 5 TES-spelen så är det bara ett spel som har drakar. Och Morrowind är oerhört långt ifrån att vara "generic medival fantasy". 12/08 Instämmer! 12/08 Bra det, kommer vara rätt så upptagen med Fallout 4 närmsta år(en) framöver. 12/08 Det gäller allt *facepalm* Och det spelar ingen roll om det spelas upp i 4k, klippen som laddas upp blir komprimerade och information går förlorad. Om du spelar ett spel på din dator högupplöst och jämför samma spel i samma upplösning på youtube så komm... 12/08 Jag har tid att vänta. Men ett TES till skulle sitta mumma. Skyrim är mitt favoritspel genom alla tider. 12/08 Så spel som Battlefield 4, GTA V, Project Cars, Crysis, Skyrim etc. lyckas all få upp material på YouTube (ofta inspelat av spelarna själva) som är väldigt representativt för hur spelet ser ut, men inte Bethesda med Fallout 4? En gris är fortfarande en... 12/08 Det funkar rätt bra för närvarande: https://www.superdataresearch.com/blog/us-digital-games-market/ Eller tänker du på spelmekaniken, klassbalans, endgame och liknande? 12/08 Sluta spela Fallout då om det är så trist :P Och jag ser tydligen inte det andra ser när dom gnäller över att F4 är fult.. Vart är det fult? Och gör inte en bedömning efter ett youtube klipp för youtube's codec kan inte bearbeta all information som finn... 12/08 Bra! Men min abstinens kommer nog få lida :) 12/08 Bra! Låt det ta lång tid och överraska fansen med ett riktigt storskaligt äventyr senare. :) 12/08
Skicka en rättelse