Gratisnyheter i dag bäddar för betalmaterial i morgon.

#Rocket League fortsätter skörda säljframgångar, och utvecklarna tackar alla som hjälpt till att köpa upp spelet i topp på Steams säljlista med lite nytt innehåll. Patch nummer 1.04 har släppts, i vilken en ny arena och ett åskådarläge utgör några av höjdpunkterna. Den ger också stöd för dlc-paketet Supersonic Fury som släpps i morgon och kryddar spelet med två nya bilar, två rocket boosts, färger, fälgar och annat. Priset landar i trakterna av 40 kronor.

Rocket Leagues mix av fotboll och bilkörning har skördat rejäla framgångar sedan premiären för en dryg månad sen. FZ:s recensent Sebastian Åkerberg var positiv utan att hjula, medan vikarierande redaktör Mattias Frost drog till med fyra FZ-loggor i sin andra åsikt.

Vilket betyg ger du Rocket League?

Kör mest 2v2 rankat och tycker mestadels att folk har för dålig koll på hur man placerar sej på planen, ett lysande exempel är om jag försvarar så ska den andre oxå in och röja i målområdet i 90% av fallen uppskattningsvis vilket resulterar i tacklingar... 14/08 Se till att spela rankat. När du kommer upp i nivå så brukar det taktiska spelet och positioneringen vara bra (tillräckligt iaf). Verkligen inte "alla på boll" som i orankat vilket är förjäkla tråkigt. 14/08 Blev bitter igår när det ploppde upp "downloadable content" så klickade man på den och så fanns där inget att köpa :( 13/08 Spelet är väl inte gratis? Eller valde du bara att eskalera det lite själv för att få ut någon sorts poäng som inte har med inlägget att göra? 13/08 Tre och ett halvt i betyg, kul tidsfördriv men suget att spela avtar om man inte har nån polare att spela med. Visserligen inte spelets fel att många spelar helt utan strategi. 13/08 Åååh, varför kan inte alla spel bara vara gratis!? Förstår inte alls varför allting ska kosta här i världen! (Lite sarkasm inbyggt) 13/08 Det var det med PS+. Blir ju inte "gratis", men helt klart en bonus för en person som ändå tänkt ha tjänsten. Skulle dock inte ha någonting mot att betala för detta riktiga underbara spel. Splitscreen online med en polare är bland det roligaste som finn... 13/08 Bäst vore om även spelet var gratis. 13/08 fattar inte heller vitsen med att ha betald dlc. 13/08 Arenan är rätt najz! ^^ 13/08
Skicka en rättelse