Som en av de största pc-spelsutvecklarna är #Blizzard ständigt aktuella med sina många spelserier i en lång rad olika genrer. Bara den här veckan har det cirkulerat rykten om ett nytt Diablo, och företaget har tänt förhoppningen om ett Warcraft IV. Samtidigt har de som väntar snällt på #Overwatch fått stifta närmare bekantskap med ljudkämpen Lucio.

#Hearthstone-fansen längtar efter expansionen #The Grand Tournament och #Heroes of the Storm-lirarna kan se fram emot dynamiska bundles med sänkta priser. Och så får vi inte glömma kommande #Starcraft II-expansionen #Legacy of the Void.

Full rulle på samtliga fronter, som ni ser. Men vilken av dem är egentligen bäst? Låt oss diskutera saken och rösta fram Blizzards absolut främsta spel, alla kategorier!

Tänkte först D1, men sen tänkte jag på mina hundratals dagar "played" i WoW så varför ljuga. Jag är 35 btw. 20/08 Ah, det som kom till datorer hade nog den titeln ja, det var företag som Nintendo som blev skraj med stämningar för ett ölmärke med samma namn http://blackthorne-easton.com/craft-beer/ 20/08 Spelet jag spelade på vår mac hemma när jag va mindre hette defenitivt Blackthorne, så det vet jag inte om det stämmer till 100%. :-) 19/08 Håller med, även om det kanske bör nämnas att både Warcraft och Starcraft lånat mycket "design & art" från Warhammer. Men åandra sidan så lånar alla av alla. :) Overwatch kommer säkert bli bra och locka många till en litet mer oskuldsfullt Pixar-FPS.... 17/08 Tveklöst WoW (kommer från en 43 åring). Måste nog säga att jag har mina allra bästa spelminnen från det! Onlinespel är ju så oerhört mycket mer än spelet i sig dock, det är ju sällskapet som spelar in också, säkert till 60%. Jag spelade WoW när det kom... 17/08 Tumme upp. Själv röstade jag på Warcraft 2. Första Blizzardspelet jag spelade. Minns rivaliteten mellan Warcraft 2: Tides of Darkness och Command & Conquer: Tiberian Dawn. Spelade förvisso War1 senare och håller med om att War3 var ett riktigt bra spel.... 16/08 Det här är en icke-fråga. WoW, såklart. Blizzards mest ambitiösa spel någonsin. 16/08 WoW utan tvekan, deras största hit någonsin och TROR aldrig att de kommer kunna slå WoW. Deras senaste spel känns bara som simplifierade versioner av redan aktuella spel. De har gjort sitt i min mening, de kommer alltid bli ihågkomna för WoW. Jag hade... 16/08 Glad att se att det var långt ifrån bara jag som tycker SC > SC2. 16/08 World of Warcraft. Känslan när man sprang in i Stormwind första gången och sprang vilse i jättestaden, första flygturen, första mountet och tja + 4 000 timmar i samma spel går inte att slå. 16/08
Skicka en rättelse