I GTA V, förstås. Vad trodde du?

Inte ens världens bästa fotbollsspelare, Christiano Ronaldo, tycks förmögen att motstå Los Santos alla frestelser. När Youtube-användaren TheFifa11Videos stoppar in Portugals stjärnanfallare i #GTA V går det som det brukar – våld, bildstölder och tveksamma frisyrer. Samt besök på strippklubb.

Filmen visar den trefaldiga Guldbollen-vinnaren tricksa med bollen och samtidigt sänka en mc-förare, han hinner skrämma damer av stranden och posera kaxigt på två rullande lastbilar. Allt iförd Real Madrid-dräkten och med en gångstil lika kaxig som hans självförtroende.

Om du föredrar manlig nakenhet framför kvinnlig rekommenderar vi istället denna nyhet.

Och otroligt dyrt att hålla igång en ishall :) Är höga avgifter om man ska spela ishockey som ung i t. ex USA som många familjer ej har råd med 14/08 vem är det ? inte kollat på fotboll sen glen hysen och maradona spelade 14/08 Nhagyavi: Som sagt alla kan spela fotboll överallt i världen och är den största nationalsporten. Typ Kanada, Finland, Kina å Ryssland typ som inte har de som nationalsport. Därav skrivs det mycket om fotboll. Sedan e de transförmarknad "fönstret" öppet... 13/08 Sen är det mer lättillgängligt också. Man behöver inte en masssa utrustning eller mycket mer än en boll och lite plats. Hockey är lite svårt att spela i trädgården... 13/08 Mjo. Det är nog därför :( 13/08 Det är inte något svar som jag förväntade mig, men det är i alla fall ännu ett mycket tydligt bevis på att fotboll har blivit en överdriven och alldeles för farlig sport, både psykiskt och fysiskt. Ni som inte förstår vad jag menar med detta, läs eller... 13/08 Fotboll spelas i princip hela världen. Ishockey/bandy är stort i ett fåtal länder bara. Skulle gissa att det är därför. 13/08 Fotboll is lajf! 13/08 Jag har aldrig fattat vitsen varför extremt många personer är helt överkåta i fotboll. Varje gång jag är på någon nyhetstidningssajt, så som Aftonbladet, så står det mycket om fotbollsspelare och själva sporten i sig. Vad gör fotboll så otroligt speciel... 13/08 Hmm, han går ju som att han har något väldigt stort på fel ställe... 13/08
Skicka en rättelse