Att crafta eller inte crafta, det är frågan. Och du bestämmer svaret.

#Fallout 4 blir ett spel där tvång får vika undan för valfrihet. Du slår aldrig i leveltaket, du kan kurtisera dina följeslagare, du kan (i vissa fall) komma undan fiender utan våld, med mera. Och om du inte vill ge dig in i vapenbyggarbranschen står det dig fritt att helt strunta i crafting.

#Bethesdas Peter Hines berättar för Gamesradar att craftingen blir helt och hållet frivillig. Kreativa själar kan göra allt från att förbättra vapnen till att planera och bygga hus, men om det inte rinner #Minecraft-blod i dina ådror står det dig alltså helt fritt att helt strunta i detta.

– Det är en fullständigt frivillig, gränslös grej du kan göra, om det är vad du vill hålla på med, säger Hines. Om du inte bryr dig om det där och bara vill spela quests och side quests, och klara huvud-questen och sånt är det bara att strunta i craftingen. Eller göra så mycket eller så lite som du vill.

Bygg egna vapen eller använd de du hittar. Valet är ditt.

Han tillägger att det kan ha sina fördelar att använda crafting-systemet, men det är absolut inte nödvändigt för att klara spelet.

– Du kan spela utan att märka av att systemet finns där, säger Peter. Men när du väl hittat det kommer du känna "Okej, det här är rätt coolt. Jag vill ha mer."

Enligt Bethesdas lockande försnack blir Fallout 4 alltså en guldklimp för dig som själv vill välja hur du ska spela. Svaret på hur bra det blir får vi när spelet släpps den 10 november.

Och jag tycker precis tvärtom. New Vegas döda och platta värld var tråkig, så tråkig att jag bara orkat spela igenom hela spelet en gång. Fallout 3 har jag spelat igenom minst 10 gånger, och jag har det fortfarande installerat så det bara är att starta... 15/08 När jag blir världsdiktator kommer jag sätta stenhårda regler på hur man får definiera olika ideologier. 15/08 Ja! 14/08 Project Nevada är ett måste, sen någon vädermod, texturpack etc. New Vegas Bounties I & II är två bra moddar som lägger till side quests du kan göra som prisjägare. 14/08 Mitt problem kommer nog bli att jag blir en horder som vanligt! 14/08 Liberal som i fri, inte politisk. Liberal som politisk betyder trots allt "sinnessjuk" 14/08 Liberal, som i dagens social-liberal ala folkpartiet ( smyg socialism) Eller Liberterian som i anarkokapitalism? 14/08 Hoppas dom lyckas balansera det hyfsat då. Jag gillar att göra det mesta jag har möjlighet att göra i spel; men allt för ofta innebär bonusarna man får från alla olika frivilliga aktiviteter i stort sett god-mode. Man vill ju inte "straffas" med ett för... 14/08 Haha "Du kan inte döda den här personen för kvoten män/kvinnor du dödat är för ojämn". "Du måste ha fler kvinnliga jordbrukare i din settlement!" "Ditt nybyggda vapen liknar ett manligt kön och kan ses som kränkande av kvinnor." "Din karaktär är vit och... 14/08 Sant. Men jag utgick från att jag ville ha moddar. :) Strunt samma, vilka moddar är underbara till new vegas? Vad kan ni inte klara er utan? 14/08
Skicka en rättelse