Gör Konami eller EA Sports årets bästa fotbollslir?

#Konami har släppt en demoversion av #PES 2016, årets försök att ge konkurrenten #Fifa en smäll på fingrarna.PES blir därmed först ut med både demo och fullversion i årets fotbollsspelskrig: PES 2016 har premiär den 17 september och Fifa 16 följer exakt en vecka senare.

Demoversionen kan testas på PS4, PS3, Xbox One och Xbox 360 (men inte pc), och låter dig spela 6-10 minuter långa matcher med lagen Juventus, Roma, Bayern München, Corinthians, Palmeiras samt de franska och brasilianska landslagen.

Vilket spel som går vinnande ur striden ber vi att få återkomma till om en dryg månad. Men vi vågar tro att EA Sports som vanligt sopar mattan med japanerna i fråga om licenser.

Nu känns det som att jag har testat demot tillräckligt mycket på alla möjliga inställningar att jag känner mig trygg med min första förbeställning någonsin. :) 19/08 precis. Men de (fifa) har faktiskt sagt att de ska sänka tempot i år. Så om du tyckte det var segt innan så lär det inte bli bättre nu. 19/08 Kan hålla med om animationerna, men spelet i sig är roligare än fifa. Iaf från demot att döma. Kan fortfarande inte komma ifrån att fifa känns för segt. Flytet är bra, men det flyter som kåda och det känns som att man mest tittar på vad som händer i mat... 18/08 Testade det för en stund sedan och håller med om vad du skrev. Men det är tyvärr(?) fortfarande inte i samma klass som fifa. Jag ger nog upp, det kommer aldrig ett nytt pes5. Men det som retar mig mest är att rörelserna är så stela. Det är samma som i... 15/08 Jag skulle nog säga både ja och nej. Grafiken (PS4) är nästan densamma som förra året men med märkbara förbättringar bland annat i animationerna, reprisen och publiken. Kamera vinkeln är också ändrad så att man ser mer av planen, De största skillnaderna... 15/08 imo ja känslan grafiken allt bara kändes rätt var supersmooth skillmovesen etc satt som en smeck skön tyngd i passningar lite målvaktsprob ibland dock men är väll inte final build heller så ja detta kan bli riktigt roligt 14/08 Kul. Var det stor skillnad från förra året? 14/08 spännande, blir att tanka när man kommer hem. sett några ströklipp från gamescom och tyckte det såg bra ut. 14/08 för första gången tyckte jag det var roligt att spela PeS kan fan bli ett köp med kändes riktigt skönt 14/08 Vafan, jag hade ju tänkt va ute i solen idag. 14/08
Skicka en rättelse