Nästa vecka, den 25 augusti, kan du återuppleva #Epic Games underbart dystopiska värld där krutröken ligger som en dimma över miljöerna. #Microsoft har släppt en purfärsk trailer för den remastrade versionen av #Gears of War och de återupplivar Tears for Fears gamla dänga Mad World.

Gears of War Ultimade Edition kommer även att släppas till Windows 10, men denna version har vi inget datum för i nuläget. Istället bjuder vi på den klassiska reklamfilmen från 2006 då spelet såg butikhyllornas ljus för första gången.

Jag har aldrig varit förtjust i varken spelserien eller deras första trailer men tycker fortfarande att den trailer som släpptes inför lanseringen av Gears of War 2 är otroligt stämningsfull: https://www.youtube.com/embed/FL_ZjJgbDmc 19/08 Nej, det finns en anledning att man börjat använda uttrycket "on rails shooter" för att beskriva de allra mest linjära spelen i denna genre. I de spelen du nämner har man en mycket större rörelsefrihet, i te.x Tomb Raider kan du hoppa och ta olika genvä... 18/08 Med den tankegången så klassar ju nästan alla action FPS och TPS titlar på den kategorin eftersom du ska från point A till point B. Max Payne, Battlefield, Call Of Duty, Dead Space, Tomb Raider, DMC, Soul Reaver, Halo etc etc. Sen att du inte gillar Gea... 18/08 Gears of War. Vilka minnen! 18/08 Jo, en modern on-rail shooter får man faktiskt defeinera spelet som, och det är så man brukar definera GoW-spelen, eller bara "linjär shooter" om man så föredrar. Jag säger "on-rail" för det är vad det känns som och det jag kopplar det till, man åker... 18/08 Fast nu är ju inte GoW en on-rail shooter. 18/08 Bland de tråkigaste, mest oinspirerande on-rail shooters som någonsin gjorts. Får mig att tänka på låtvattenmärken inom spel så som House of the Dead. 18/08 Jag håller med. Första trailern är okej, men det är mest en otroligt bra låt som skulle funka bra ihop med nästan vad som helst. Dock sitter känslan bättre i originaltrailern än i den nya som är mer actionbetonad. 18/08 Jag fattar inte varför den första trailern är så hyllad egentligen... och denna trailern bevisar ju bara att de inte visste vad de gjorde med den första. 17/08 Bad Companys parodi är så mycket bättre. 17/08
Skicka en rättelse