Tre tungt tysta månader för dig som hade tänkt spoila dig själv.

När #Fallout 4 släpps i november lutar det åt att du inte vet ett dugg mer om storyn än du vet i dag. #Bethesda tänker nämligen tiga som muren om vad som kommer hända där i New England om ett par hundra år, åtminstone inte innan releasen den 10/11. Det berättar företagets marknadsföringshövding Peter Hines för IGN.

– Jag skulle bli mycket förvånad om vi sa något mer om storyn [innan lanseringen], säger Hines.

Fallout 4 tillkännagavs i början av juni, och samtidigt stod det klart att det är förlagt till Boston med omnejd. Det utspelas cirka 200 år efter Fallout-berättelsens kärnvapenkrig år 2077, och huvudpersonen börjar berättelsen i valv 111.

Hines pratar också om att dlc-paket och mod-verktyg får stå tillbaka till förmån för att göra ett så bra spel som möjligt.

– Jag kan med gott samvete säga att teamet för närvarande är 100 procent fokuserade på själva spelet. Mod-stöd, dlc... Allt sånt är trevligt, men om vi inte släpper ett fantastiskt spel den 10 november spelar våra dlc-planer ingen roll och mod-stödet kommer vara irrelevant.

Hur pepp är du på Fallout 4? Sjung ut i kommentarerna.

Läste rubriken som "Besviken på Fallout 4-storyn?" pga radbrytningen med Bethesda på förstasidan :P 18/08 Ser fram emot spelet som fan men tycker verkligen att de borde göra något åt det bedrövliga UI't. Hoppas det är placeholder material. 18/08 Mitt mest efterlängtade spel på åratal (Typ sedan Skyrim). Månaderna fram tills November kommer att vara en lektion i tålamod. 18/08 Jag tycker det är förnuftigt att göra klart spelet först. PÄ: Det verkar som att de fortfarande inte riktigt förstått vad som gjorde original Fallouts så bra :( Jaja, blir nog tillräckligt bra iaf för en spelgenomgång, kanske :| 18/08 Dito. :) Lägre förväntningar desto större chans att man blir överraskad. 18/08 Fallout 4 behöver inget stöd för moddar imo. Ge mig bara ett fantastiskt spel att avnjuta enligt utvecklarnas vision. :) 18/08 Undrar vem det är som rökt vad egentligen, kan du inte läsa? 18/08 Hur pepp jag är? Ja detta kommer reta gallfeber på vissa så dom kommer ifrågasätta eller dylikt med typ (hur kan du ens förhandboka, du är en av dom som orsakar att man får dåliga spel!). Men ja jag förhandsbokade det igår och är helt överväntan att få... 18/08 Jag tycker det är rätt inställning, vissa spel företag hypar sönder sina spel med för mycket information, lååånga videos och allt sånt. Så när man har spelet är man inte lika taggad längre. Därav jag kollar in första infon med hunger sedan undviker allt... 18/08 Betyder det liten testgrupp? (Jag tror nog det kommer spoilers) 18/08
Skicka en rättelse