Ett äventyr med en twist, om vi ska tro utvecklarna.

Efter två #Diablo-osande klickfester vid namn #Torchlight byter #Runic Games inriktning. Företagets nya spel heter #Hob och är ett äventyr med en twist.

Hob beskrivs som ett stämningsladdat äventyr fyllt av mysterier. Det utspelas på en planet som är på väg mot undergången, och grundfrågan är om den går att stoppa. Spelets twist är att det varken har text eller dialog, berättelsen ska istället levereras genom spelarens interaktion med världen och dess invånare. Vad nu det innebär.

Som ett Borderlands med max-levlad gullighetsfaktor.

När Hob väntas vara färdigt berättas det ingenting om, men det står klart att det utvecklas till pc och konsoler (vi gissar på PS4 och Xbox One). Mer info om spelet är att vänta på Pax Prime-mässan i Seattle i slutet av augusti.

Kul med nytt, men jag vill verkligen se ett Torchlight 3 så småningom. Eller åtminstone en rejäl expansion till suveräna tvåan! Det är nog fler än jag som nästan kastar pengar på skärmen, och det förvånar mig nästan att inte Runic inser vad de går miste... 19/08 Jag tyckte det var lagom som det var med Torchlight II, men kan förstå att folk vill ha mer. 18/08 Slutsatsen var, dom är nöjda med spelet, vilket även dom flesta konsumenter är, så spelet kan inte på något plan räknas som fail (utöver mjölknings aspekten). Ett spel som inte behöver xpac för att kännas som en fullständig upplevelse är en succes i min... 18/08 Förstår din besvikelse då det mer eller mindre är standard med expansioner/dlc till action rpg, eller spel överhuvudtaget. Men skulle väl inte säga att det är fail att en utvecklare väljer att inte släppa någon expansion eller DLC. Om de känner sig rätt... 18/08 Mods är liksom inte samma sak, tycker inte jag iaf =/ Inte som en stor Exp med ny story, nya världar etc Även om det finns mycket bra moddar och så! 18/08 Så att släppa en komplett upplevelse, med modstöd dessutom, är en fail om man inte släpper xpac och/eller dlc. Hur tänkte du nu? Är det inte konsumentens bästa vi vill ta vara på och inte tvärtom? 18/08 Kommer det inte massa mods o skit till T2? 18/08 Det är lite fail att göra ett så populärt och bra spel som T2 och sedan inte släppa en exp eller dlc. Många inklusive jag väntade på det ett bra tag. 18/08 Lite journey inspirerat då? 18/08
Skicka en rättelse