Det är dags att dräpa monster på allvar.

#CD Projekt har underhållit sitt starka förtroendekapital hos spelarna genom att släppa ett lass gratis DLC-paket till #The Witcher 3. Och nu har det sista av de utlovade gratistilläggen lanserats, vilket enligt presentationssnacket gör speluppelvelsen närmast obegränsad.

Game+ fyller världen med high-level loot, och det handlar om att traska vidare i världen som fullfjädrad, höglevlad monsterjägare. När du startar Game+ förs spelarens experience över, liksom pengar och alkemirecept. Också items förs över, fast inte quest items, böcker och brev, Gwent-kort, usable items och trophies. Spelare som inte nått level 30 flyttas upp till den nivån när spelet startas.

Låt oss hoppas att DLC-paketet får ett varmare mottagande än de begränsade modverktyg som lanserades tidigare i veckan.

För övrigt förs usable items över. Hade alla mina usable items, dvs mat och sånt kvar. 19/08 Riktigt trevligt det här :) RED gör toppen i från sig :) 18/08 Felformulerat, fixat efter era rättelser. Tack! 18/08 Bådar gott, lirade själv igenom första rundan på Deathmarch. Dog av och till men det var inte direkt så svårt. 18/08 Vad jag har hört av folk som körde på deathmarch i första playthrough så är det svårare (iallafall i början) med ng+ Sen får man ju inte några fler skill slots, så det enda är bättre gear när det gäller. Får nya skillpoints av places of power, men man... 18/08 Vad händer med svårighetsgraden? I ärlighetens namn var Witcher 3 lite för lätt även på Death March. Blev otroligt kraftig några level up. 18/08 Jag antar det, jag klarade spelet på lvl på 34 med fullt set Wolf School, mastercrafted, och det lär ju finnas i högre "tier" också, frågan är ju om det finns 3-4 ranker till, eller hur de har tänkt sig. Ska bli spännande att se. 18/08 Ja, det är lite konstigt skrivet kan jag tycka, men jag tolkade det som att de menar att storyn är avklarad och att man börjar om och kan fokusera på annat istället. Men jag har svårt att tro att Storyn är inaktiverad i NG+ :) Lär ju märka det ikväll... 18/08 Man kör storyn från början. Dvs, main story och alla sidoquests osv är tillgängliga. Så, nu är det klargjort. Nu har jag iofs bara börjat på första området, men alla quests, main story osv har varit samma som i mitt första playthrough. Gear man hittar... 18/08 Jag tolkade det så utifrån FZs artikel: "och istället för att jaga vidare i storyn handlar det om att göra det bästa av livet som monsterjägare." Jag uppfattade att det blir som efter att man slutfört main questen, när man kan slutföra kontrakt och side... 18/08
Skicka en rättelse