Tavern Brawl är ett relativt nytt (och stökigt!) spelläge i #Hearthstone: Heroes of Warcraft där vi varje vecka får spela under helt nya förutsättningar. Denna vecka är det dags att fingra lite på de nya korten från expansionen #Hearthstone: The Grand Tournament som släpps senare i månaden.

Med start idag kan vi antingen välja en kortlek med magikern Medivh som är fylld med minions som använder den nya mekaniken inspire, eller huntern Alleria som späckat leken med kämpar som använder joust. Och därmed få en liten försmak av framtiden.

Via battle.net.

Haha japp. Oj oj oj du vill inte veta hur mycket jag lagt på TCGs :) HS är nog det jag spenderat minst i. MTG är det jag betalat mest för. Som sagt. Inte en billig "hobby" men tycker jag har roligt under tiden. Frugan och barnen är ju långt före i kostn... 23/08 Men ditt pucko, det var ingen halmdocka, men jag visade just hur lång tid det skulle ta att grinda ihop guld till ett av de släppta äventyren. Hur kan du ha ett heltids jobb OCH ha tid att spela 12,5 timme Hearthstone per dag? 22/08 Hur kom du fram till det antagandet, eller försöker du förolämpa? Halmdocka (https://sv.wikipedia.org/wiki/Halmdocka) (halmfigur, halmgubbe), engelska ”straw man argument”, är ett retoriskt grepp, som kan vara antingen en medveten taktik eller en form... 21/08 Jag antar att du inte har något jobb eller annan heltidssysselsättning? 21/08 Tycker du bygger en halmdocka, varför behöver du alla kort från ett adventure på en månads tid? Köpte nyligen den sista delen jag hade kvar av Blackrock för guld, har köpt alla tidigare delarna för guld också. En stor del av Hearthstone är samlandet av... 21/08 Då blev det ju inte så jävla gratis då. . . Gillar hur du övertalar dig själv att du gör en bra deal med detta . . . För vi ska inte glömma att Hearthstone bara är en förenklad version av Magic : the gathering. 21/08 Eller så gör man som jag. Säger "Jag ska spela det här f2p spelet gratis". Ca 20 speltimmar senare. "Äh aldrig spelat wow så hur dyrt kan det vara o ge blizzard pengar". Är nu efter en "wipe" (Gav ju iförsig dust) och 2000kr fattigare en glad kille med... 21/08 Jag kollade faktiskt, men det finns inget alternativ för det i mitt spel. Är det för att jag inte har nog med guld? När jag googlar så verkar du ha rätt - 700 guld per wing, alltså 3 500 guld per äventyr. Man kan som mest grinda ihop 100 guld per dag... 20/08 Det går att köpa adventures för guld..., du kanske ska ha bättre koll på vad du pratar om? 20/08 Kan du vara snäll och förklara för mig hur jag får t.ex. Maexxna, Sludge Belcher, Zombie Chow, Grim Patron eller Flamewaker utan att betala 400 kr? :) 20/08
Skicka en rättelse