Expansionen verkar vara det RTS-spel som originalet inte var.

Den Kickstarter-finansierade RTS-krigaren #Planetary Annihilation blev ingen succé när den släpptes förra våren. Svårnavigerat gränssnitt, platt och trist terräng och mängder av buggar ledde till svala betyg. #Uber Entertainment försöker nu göra bot och bättring med den fristående expansionen #Planetary Annihilation: Titans.

Titans åtgärdar flera av originalets svagheter, till exempel förbättrad terräng, bättre tutorial och den nya spelformen bounty. Dessutom medföljer 21 nya enheter, varav fem av den nya, gigantiska titan-klassen. Ska vi tro PC Gamer är expansionen ett rejält lyft från originalet.

En fiende att frukta.

Titans är gratis för alla som bidrog under Kickstarter-kampanjen för originalet, och det säljs med rabatt till de som köpt spelet på vanligt vis, skriver PC Gamer. Vi har dock inte lyckats luska ut hur stor rabatten är. Fulla versionen av Titans kostar 37 euro på Steam.

Om jag förstår detta rätt så är Planetary Annihilation "deprecated" då det inte längre verkar gå att köpa och Titans är det som gäller från och med nu. EDIT-ception (editerar min edit): Har man TItans så ska man kunna spela med de som inte har den versi... 21/08 Uhm? Lär dig vad beta står för. Om ett mmo inte ständigt skulle utvecklas så skulle folk sluta spela. Så det blir negativt för båda sidor, inga mer pengar? Inget mer content. Simple as that, men vissa har väl svårt att förstå att pengar behövs för utvec... 20/08 Steam kan bli gratis om du sitter och kollar vad allt i market kostar och säljer dina kort till förtjänst om du arbetar tillräckligt hårt. Och för att plexen i eve ska finnas så måste någon köpt det och lagt ut det på market. 20/08 Då borde inget MMO någonsin ta betalt, de är fan alla i evig betafas. 20/08 Snacka om att greppa efter halmstrån. Bara för det inte är fel att någon tar betalt för sitt arbete, så är det inte fel att ge bort sitt material gratis. Men däremot så är det fel att ta betalt för uppdateringar till ett spel som fortfarande är i beta... 20/08 Tycker att alla som blev missnöjda eller saknar något med PA ska passa på att kika på faforever.com istället! :) 19/08 Dessutom så kostar både PLEX och Tokens mer en en månads vanlig speltid, så de tjänar mer på att spelare använder PLEX eller Tokens. ;) 19/08 Du vet att när du köper en Plex från marknaden i EVE så är det för att en spelare har köpt en Plex för riktiga pengar och sedan lagt upp den va? Så någonstans i kedjan har CCP faktiskt gjort pengar på att du köper en Plex. 19/08 Yes, helt korrekt. 19/08 Jag sa att CCP Games är flexibla. Jag sa aldrig att de inte tänker på pengar. Är det andra alternativet som PLEX? Tjänar man guld och använder det, utan att betala ett enda öre? 19/08
Skicka en rättelse